• başlığın tam hali '' 13 yaşındaki çocuğu kandırıp video çektirerek rezil etmek '' olacak.

    öncelikle şunu belirteyim mağdur olan çocuğun kaç yaşında olduğunu tam olarak bilmiyorum.

    olay fun4kemal adlı instagram sayfa yöneticisinin bir süre önce kendi rızasıyla paylaştığı kendi telefon numarasıyla cereyan ediyor diyebiliriz. sayfa yöneticisi hakkındaki fikirlerim ise tam bir narsist ve aynı zamanda da aşağılık kompleksine sahip önüne gelene ağır küfürler eden 19-20'li yaşlarda olduğunu düşündüğüm bir genç.

    telefon numarasını kendi rızasıyla paylaştıktan sonra bu 13 yaşındaki çocuk whatsapp'tan bu sayfa yöneticisi kemal'e yazmış ve yönetici de whatsapp'ından engelleyince bu çocuk ss'ini alıp ardından da '' ne banlıyon senin başarılarını tebrik edicektim. bak tehdit gibi olmasın ama engeli kaldırmazsan numaranı veririm herkese '' yazarak kendi duvarında paylaşırken bu sayfayı ve kemal'in yani yöneticinin kendi hesabını etiketlemiş.

    bunun üzerine sayfa yöneticisi kemal can adlı şahıs bu çocuğun engelini whatsapp'tan kaldırarak ve ismini de '' veled-i zina '' yaparak aşağıdaki gördüğünüz linklerdeki muhabbeti gerçekleştiriyorlar.

    whatsapp konuşmaları.

    bu yaştaki bir çocuğun psikolojik gelişimini düşünmeksizin kendi aklınca ders vermiş gibi davranarak bunu kendi sayfasında paylaşıyor. ve utanmadan instagram hikayelerinde de kısa videolar çekerek '' bu çocuk 20'li yaşlara gelip yaptıklarının bir karşılığı olmadığını görünce... '' diyip kendisi ile çeliştikten sonra cümle sonunu bile düzgün getiremeden ağır küfürler yağdıran bir şahıstan bahsediyoruz.

    sayfasındaki instagram hikayeleri ve yine kendi numarasını paylaşıyor.

    ve söz konusu video ise son olarak aşağıdaki linkte. 0:57'de ve ayrı olarak 1:46'dan itibaren açarsanız direkt olarak söz konusu tehdit ile çektirilmiş videolarını görebilirsiniz. çocuğun düştüğü durum içler acısı resmen.

    0:57 ve 1:46'yı izleyin.

    üstelik son video'sunda ise çocuğa '' hayırlı bayramlar '' dedirtiyor. bu replik ise +18 videolar çekerken '' hayırlı bayramlar '' diyerek selam gönderen cobra nejdet adıyla tanınan bir adam.

    bana kalırsa bunun adı çocuk istismarıdır. zira kemal can denen şahıs, çocuğu kendisinden ne isterse yaptıracak hale getirmiş.

    siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.gov.tr, siber.ankara@egm.gov.tr, siber.istanbul@egm.gov.tr adreslerine bağlantı adresi ve ekran görüntüsüyle bildiriniz.

    teşekkürler @alfaneox

    edit : @uhuduterkedenokcu'ya , özellikle @papazi dovdurmeyecektik ve @hago la obra de dios adlı arkadaşa çok teşekkürler kendileri video'nun düzenlenmesinde çok yardımcı oldular.

    edit2: bir suser arkadaş mağduriyetini mesaj olarak iletti, bu kemal can denen şahıs aynı zamanda da dolandırıcıymış “müthiş bilim” adlı twitter, web sayfası ve fun4kemal sayfaları ile insanların güvenini kazanıp bayağı yüksek rakamlı paralar ile insanları dolandırıyor, bu suser arkadaşı kendi arkadaş ortamındayken arada bir arayarak dalga geçiyormuş.

    edit3:kemal denen şahsın instagram adresi kemalcan.kisisel
  • 13 yaşındayken tek derdim salçalı ekmeğim ve top oynarken kulağımı verdiğim ezan sesi olurdu. şimdikileri görünce ya biz çocuk olmadık, ya bunlar tamamen farklı bir canlı formu diyorum. bu yaşta başkasının numarasını dağıtmakla tehdit edip, taciz etmeye kalkan, belli ki aile eğitimini zerre almamış bir çocuğa bir ders verilmesi içimin yağını eritti. lakin bu kadar uzatmaya gerek var mıydı, yaşını göz önüne alarak daha kısa sürede bitirilip güzelce anlatılabilir miydi? veya ifşaya gerek var mıydı? sorgulanabilir.
  • çocuğu kandırıp video çektirmek falan deyince çocuğun istismar edileceği bir video olacağını düşünüp küfürler hazırlayıp öyle girdim.

    çocuk elemanın telefonunu internetten yaymış, sonra eleman da buna sinirlenip bildiğin özür videosu çektirtmiş.
  • haberlerde okuduğumuz şantaj yaparak çoluk çocuğu soyunduranlardan hiçbir fark görmedim. düpedüz çocuk istismarı. güya mizah yapıyorlar bok herifler. aynısının kendisine yapılmasını bekleyip azıcık biz de sayfamızda paylaşıp mizah malzemesi yapalım kendisini. terörize etmek ne demekmiş, birine korku yaşatmak -hele de bir çocuğa- ne demekmiş bir deneyimlesin. ne kadar muhteşem bok yediğini görsün.

    edit: çocuğun telefon numarası paylaşması böyle bir intikam alınmasını, rencide edilmesini meşru kılamaz. zaten bir çocuğa karşı bu şekilde intikam hırsı beslemek şerefsizliğin daniskasıdır der susarım.
  • bunun adı çok kısa ve net olarak şantajdır....
    kim ne derse desin, bunun adı adiliktir...

    çocuğu dava edeceksen edersin. ona gereken cezayı vermek yada ona ders vermek senin haddine mi lan piç!

    sana mı kaldı çocuğu ıslah etmek! bak şimdi suç duyurusunda bulunmak nasıl olur gör lale seni... eşşek gibi özür dileyip fun4 ailesi ile paylaşırsın artık pek muhterem fun4 denen ebleh oluşumun kendini bi sik zanneden kurucusu...

    rol model değilmiş... hala çözemediler şu sosyal medyayı iki kişi takip edince götleri başları oynuyor ya böyle tiplerin, bayılıyorum hadleri bildirilince. ben gereken şantaj olayını elimden geldiğince takip edeceğim. yapmamız gereken birşey varsa hukukçu arkadaşlar da konuya dahil olursa seviniriz...
  • internetin görünür kıldığı yavşaklığın bir diğeri.
    her internet bağlantısı olan 15 dakika ünlü olma derdinde. çoğu da boş beleş tipler.
    adilikleri de cabası.
    umarım hak ettikleri cezayla karşılaşırlar da diğer boş beleş yavşaklara ders olarak gösterilir.
  • ne mükemmel mizah seviyesi, hadi birbirimizin ailevi ve manevi değerlerine küfür edelim bu bizi elit seviyeye taşıyor. fuck the system naraları atan, çakma anarşizm yüklü afyonlu beyinler bunu normal görebilir ama düpedüz çocuk istismarıdır. umarım anayasada hak ettiği cezayı alır.
  • açık ve net çocuk istismarıdır. gereği derhal yapılmalıdır.
    sosyal paylaşım adı altında her yaş grubundan insanın ulaşabildiği ve hiç bir yeterlilik gerektirmeden insanlara sadece paylaşmayı ve geri bildirim toplamayı öğütleyen internet olgularının hayatımıza kattıklarıdır bunlar.
    hayatındaki tavrı ve tutumu ile birlikte şimdiye kadar neler yaptığını merak ettiğim bu kişiye, bir çocuk üzerinden bu şekilde ego tatmin edilemeyeceği derhal gösterilmelidir. paylaştığı videoda "kimse bana bir hatam veya hareketimi düzeltmem için bir şey söyleyemez..." diyen bu kişi için devletimizin her kademesini kanun koyucu ve koruyucu kimlikleri ile göreve davet ediyorum.
  • burada yapılan resmen çocuk istismarıdır herif birde utanmadan artiz artiz konuşuyor yaptığını savunuyor yetkili makamlar ve çocuğun ailesi derhal harekete geçmelidir ve bu tehditi yapan fun4kemal mi ne haltsa haddini bildirmelidir bu tipleri toplumda barındırmamamız lazım
  • bir adet piç kurusunun çocuğa bol bol oh de bunu da videoya çek diye saçmaladığı olay.

    alenen çocuğa yapılan istismardır.
hesabın var mı? giriş yap