• kuryesi müşteriye uygunsuz yorumlarda bulunan kargo şirketinin rezaletidir.

    birkaç hafta önce mng kargo görevlisi bana üç paket birden getirdi. ben de yorulduğu için teşekkür ettiğimde bana "eee, para var, huzur var" diye laf soktu. ben şaşkınlıkla "efendim?" deyince de aynısını bir daha tekrarladı, ama bu kez ağzının içinde yuvarladı, açıkça söylemeye cesaret edemedi. ben yine de büyüklük bende kalsın deyip bahşişini de eksik etmedim.

    fakat o günden beri kurye gönderilerimi getirmiyor. önce bir paketi başka bir bölgeye bakan bir görevli getirip "arkadaşa yardım ediyorum da" diye açıkladı.

    ardından 10 mayıs cuma günü yola çıkıp, cumartesi şubeye varan gönderim dört günde teslim edilmedi. salı günü "kargonuz mesai saatleri içinde teslim edilecek" diye mesaj geldi, bekledim ama gelen giden olmadı. çarşamba günü aradığımda "dün gelmişler, bulamamışlar, kargonuz şubede" cevabını aldım. "şubeye gelip alın" dediler ama ben salı günü evde beklediğimi, çarşamba şubeye gidemeyeceğimi söyleyerek kargonun eve gönderilmesini istedim.

    normal bir kargo şubesi paketi akşam mesai dönüşü birine bıraktırırdı. ama mng küçükyalı şubesi müşterisiyle inatlaşarak "iki kez evde bulunamadığım" bahanesiyle kargoyu iade etmiş. bugün genel merkez müşteri ilişkilerini aradığımda durumdan haberim oldu. ben (tezimi tamamlamaya çalıştığım için) 50 gündür evden çıkmadım, üstelik evde yalnız da değilim. yani gelip de evde bulamamaları düşünülemez.

    şimdi gönderiyi satın aldığım firmayı da arayıp sadece mng seçeneğini verdikleri sürece kendilerini boykot ettiğimi söyleyeceğim. ürünlerini satmak istiyorlarsa ek bir seçenek vermeleri gerekecek.

    edit: şikayetvar'a da yazdım ama arayan soran yok.
  • kuryeye bahşiş vermek de nedir arkadaş? ne saçma adetler bunlar.
  • bana göre rezalet gibi rezalettir.

    geçtiğimiz günlerde, başka bir şubesiyle çok benzer bir problemi ben de yaşadım. daha sonra dayanamayıp şikayetvar'a yazdım ve akabinde merkezden arandım. aradıklarında zaten problemi kendi kendime çözmüştüm, onlar da rapor tutacaklarını belirttiler falan filan. bunun kargo şirketiyle yaşadığım ilk problem olmadığını da belirteyim. ancak sonuncusu bana ders oldu. bundan sonra başka bir seçeneğim varken mng'yi tercih eder miyim, asla etmem.

    sonuç olarak, türkiye'nin, bilhassa e-ticaret ekosisteminin kanayan yaralarından biri teslimat. sipariş verdikten sonra resmen o siparişi gözden çıkarıyorsun, gelmesi gerektiği zaman, herhangi bir sorun yaşanmadığında da şaşırıyorsun. çok can sıkıcı, çok!
  • çok büyük ayıp yapmışlar.
    şubeden kargoyu almanız bu kadar zor olmasa gerek? bunun için bir rezalet başlığına hiç gerek yok sayın yazar.
hesabın var mı? giriş yap