• son dakika olarak düşmüştür. çok sayıda can kaybı olduğu bildiriliyor.
    edit: güncel can kaybı 600'ün üzerinde...
    .
    .
    .
    +18
    "moruq israilliler kendini savunuyor ya, masumlara asla zarar vermezler."
    hastane vurmayı normalleştiren insan kansızdır. hangi tarafı tuttuğun zerre sikimde değil.
  • en az 500 kişinin öldüğü söyleniyor. işte böyle bir terör devleti bu, insanlığın komple bu şeytan uşaklarından kurtulması elzemdir.

    edit: lafı kıçından anlayanlar mesaj atmayın, israil halkından bahsetmiyorum. bu ülkenin, insanlığa nefretlerini talmud'un batıl öğretilerinden alan yönetici kademesi insanlığa tehdittir.

    edit 2: israil'de netanyahu hükümetini ve filistinlilere yapılan saldırıları kınayan çeşitli gösteriler yapılıyor, yahudiler insan öldürmeye karşı çıkıyor. mesela türkiye'de filistin'e destek gösterilerinden daha samimi geldi israil'deki gösteriler. bizdeki gösterilerde prototip hep aynı, çarşaflı ve kafalarına arapça yazılı bantlar takanlar, cübbeliler israil'e lanet okurlar, sonra sessizce dağılırlar. bence gösteri yapma sebepleri müslümanlara saldırı yapılması. dertleri insandan çok din temelli. israil hristiyanlara saldırsa muhtemelen türkiye'de gösteri bile yapılmazdı. acı ama gerçek.
  • edit :

    beyler bayanlar, biri gerçekleri söyleyip sizin toplum normlarınıza uymayınca nasıl da kuyruğuna basılmış kedi gibi cırlıyorsunuz. ben zamanında afganlara acıdım, suriyelilere de acıdım. yardım ettim, iş buldum, işe aldırdım. başıma geleceği biliyorum ben.. ne acıyayım. kendi düşen ağlamaz, acıma yetime döner koyar götüne, acıma acınacak hale düşersin diye deyimlerimiz var bizim. bu mottodayım artık amk.

    şimdi bana yeşilde sövenlerin kaçı surilere sövüyor? kaçı surilerle ortak yaşamaktan memnun? kaçı arapça tabela görünce gülümsüyor? kaçı emlak ve kira fiyatlarından memnun? kaçının ağzı kokuyor? bana 11 saat çalışmamı olur yhaa amına diyip yalanla suçlayanların kaçı asgari ücretin 1 tık üstüne saatlerini harcıyor?

    sövün amk sövün.. ülkemde ki depremden, terör saldırısına her yerde arapların bizi desteklediğine dair mesajlar aldım. bunu destekledi onlar bunu.. hepsi küfürle giriş yapılıp, küfürle kapatılmış araya da deprem falan sıkıştırmışlar. bir de pasif agresifin kralını yapanlar var. küfür edip engelleyenler ahahah..

    nick başlığıma da gelip sıçmışlar, ne yaratıklığım kalmış ne de kriptoluğum.. geneli akp'li olduğundan aktroll diyen yok, hoş oktroll diyen de yok.. troll diyebilen bile yok..

    şimdi arapların osmanlıya attığı kazığın, filistin'in seçtiği bayrağın falan hikayesini yazmayacağım ama zamanında ingilizlerle birlik olup, ingilizlerin himayesine giren sonra da ingilizler desteği ile israil kurulunca da. "len noolcak bunlardan 2 güne içinden geçeriz" deyip 6 günde filistin'i israil'e kaptıran araplara mı üzüleyim?.

    hamas ayrı, fkö ayrı deyip 7 ekim hamas baskınını meşrulaştırmaya çalışanlar var. ben demedim gidin 7 ekim'de uyuyan ejderhayı ininde kaşıyın diye.

    hoş netanyahu'nun israil'de koltuğu sağlam değildi. halkı kendi arkasında birleştirmek için terörü kullandı.. haberi yok muydu o cahillerin paramotor ile saldıracağından.. bizimkinin darbeyi eniştesinden öğrenmesi gibi öğrenmiş olsa gerek..

    her neyse artık, biraz ciddi anlamda gerçek dertlerinize dönün, humanist olmayın fazla. ben acımak, üzülmek, kısaca beynimi filistin, israil meselesiyle meşgul etmek, uyuşturmak istemiyorum. ben ay sonunu rahatça getirebilmek istiyorum. benim ülkemin derdi bana yeter. hem biz neden her skim hıyar diyene elimizde tuz ile koşuyoruz lan?

    zaten bu "müslümanlar kardeştir" mottosunu da bir biz türkler uyguluyoruz. arapların hiç kardeş kardeş geçindiğini görmedim amk. araplar benim kardeşim değil, olmasında..

    edit sonu

    valla kardeş üzülmek istiyorum bu savaşa sebep olanlara bende sövmek istiyorum ama sabah 8, akşam 19 çalışıyorum.

    8'de işyerinde olmak için 6,30'da uyanıyorum. 19'da çıkınca eve gelmem 20,30'u buluyor.

    işyerindeyken fırsat bulursam ancak nefes alabiliyor buraya bakabiliyorum.

    eve geldiğimde de duş muş yemek ye falan derken saat 10 oluyor.

    söylesene bana ben kendi dertlerime mi yanayım yoksa filistinde ki insanların derdine mi?

    insan önce kendi derdini çözecek ki başkalarının derdine derman olsun.

    bizim yeteri kadar derdimiz gündemimiz yok mu neden yahudi arap savaşına biz dertleniyoruz??

    hadi diyelim ki dertlendik.
    bu araplar bizim dertlerimize hiç dertlenmiyorlar?

    ermeni soykırımını kabul etmedi mi bunlar? pkk falan da desteklemişlerdi sanki..

    o yüzden hiiiç vicdan masturbasyonu yapmayın çocuklar ölüyor, kadınlar ölüyor diye.. sokakta aç açıkta kalan çocuklarımız, bir sürü mülteci sorunumuz var bizim.

    o sebeple israil'i de sikeyim, filistin'i de

    banane amk..
  • avrupalı hrıstiyanlar yerli amerikalıların topraklarını çaldı. şimdi sorsan “yerliler topraklarını satmasaydı” diyenler çok.

    2023’teyiz. şu an içinde müslüman/arap görmek istemeyen polonya, baltık ülkeleri, belarus gibi ülkeler var. bu topraklardan çıkıp filistin’e giden “avrupalı yahudiler” de gittikleri yerde kök salmış insanların topraklarını çalmaya çalışıyor.

    300 yıl önce bomba icat edilmiş olsaydı, avrupalı koloniciler de yerlileri böyle bombalarlardı.

    avrupalı yahudiler, filistinlilerin yerli amerikalılar gibi müzelere girmesini istiyor. bu gerçekleşmediği sürece onları öldürmeye devam edecekler.

    bu gördüğünüz avrupalı kolonistliğidir. hrıstiyan veya yahudi farketmiyor.
  • oğlum bu nedir lan zalimlikte sınır tanımıyorlar 500 kişi öldürdüler göz göre göre. allah kahretsin sizi tez zamanda.
  • hastane bombalamak ne ulan... yazıp yazıp sildim.
    görsel

    edit : 500 kişinin hayatını kaybettiği söyleniyor.
  • adamlar savaşta asker sivil ayrımını gerçekten iyi yapıyor. hiç asker vurduğunu görmedik.
  • goruntuler cok vahim
  • oğlan dellendi, kuduruyor kainattaki en şerefsiz mahlukat olduğunu ispatlayacak diye.
  • cnntürk'te son dakika olarak geçen üzücü haber.

    500 ölü olduğu yazıldı.
hesabın var mı? giriş yap