• şuradan izlenebilir: http://youtu.be/ilq9vhoklzg

    fenerbahçe özel güvenlikleri ve volkan demirel'in bodyguardları tarafından gerçekleştirilen saldırıdır. sağlam dayak yediler canlı yayında ve kameraları kırıldı. rasim ozan kütahyalı, saldırıya uğrayanların arasında star gazetesi, sabah gazetesi spor muhabiri olduğunu söylenince; "o zaman cezalarını çekerler" dedi. 5 kişinin hastaneye kaldırıldığı söyleniyor. yukarıdaki videodan da görüldüğü üzere volkan ve emre stattan tam ayrılırken kel bir koruma talimatla saldırıyı başlatıyor.

    edit: dayak atanların bir kısmı fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadının güvenlikçisi, bir kısmı da fenerbahçe derneklerine üye kişilermiş.

    akreditasyon kartı olmadan oraya nasıl girdikleri, kim tarafından sokuldukları tam anlamıyla muamma.

    programın tamamı: http://youtu.be/gca6j-ystdo
  • beyaz futbol'da canlı yayınlandı. fenerbahçe özel güvenliği olduğu söylenilen elemanların emre ve volkan'ın görüntülerini almak isteyen basın mensuplarına tekme tokat saldırmasıyla oldu.

    video gelince eklenecek.

    edit: videolar gelmeye başladı.

    video

    https://vine.co/v/o5ty6vpitzx nicksevmez'e teşekkürler.
  • kavgada volkan da varmış ama küfür yiyince kavgayı da bırakıp kaçmış.
  • (bkz: fot mak kır)
  • mafyatik fenerbahçeli futbolcuların gazetecileri dövmesi olayıdır. artık fenerbahçe denen kulübün tıpkı ak parti gibi zıvanadan çıktığının göstergesidir
  • bi anda 3.dünya savaşı zannettiğim kavga.

    beyaz tv den canlı izledim ve en fazla dayağı yiyen star gazetesi muhabiri konuştu.

    volkan demirel bol sayıda koruma la çıkışta arabaya bindikten hemen sonra volkanın korumaları arbede yaşatmıştır.
  • sinan engin'in demin yıkayıp yağladığı volkan hakkında utanıp utanmayacağını merak ettiğim olay. cevabını hepimiz biliyoruz.
  • beyaz tv canlı yayınlamıstır. volkan demirel'in stadı terketmesinden sonra, ozel guvenliklerin gazetecileri tekme tokat dovmesi ve kameralar fotograf makinelerinin kırılması canlı canlı yayınlandı. ilk defa rasim ozan'a katılıyorum hayatta. o seviyeye geldim. burkina faso'da bile olmaz bu olaylar dedi. yuhh be arkadas... yuh beee...
  • volkan ve emre nin korumalarinin basin emekcilerine volkan emre olay mahalinden ayrildiktan sonra dalmasi
hesabın var mı? giriş yap