• rengarenk günlere evrilmiştir..

    https://www.youtube.com/watch?v=oms-qdlknyy
  • muhtemelen gözaltına alınan kişilerin son kez görüldüğü video. boşuna faili meçhul komisyonları kurulmadı mecliste, doğulu birine beyaz torosun ne anlama geldiğini sorun anlatsınlar, zira iyi bilirler.
  • sanki sömürge bir ülkenin kolluk kuvvetlerinin müdahalesini izliyormuşum gibi geliyor sonra bir bakıyorum burası magadişu. kolluk kuvvetleri devleti temsilden çok başka her şeye benziyor.

    ortalık çamur içinde 100 yıl boyunca oraya asfalt yapmayan magadişu hükümetlerine selam olsun.
  • izlerken gözlerime kalbime ruhuma hakim olamadığım görüntüler. gerçekten terör nedir, insanlar nasıl bu kadar vahşi olabiliyor soruları kafamı allak bullak etti. orda insanlar ağır acılardan geçmişler. bir yangın yerindeki insanlara empati bile yapamadik. yazıklar olsun. gerçekten yazıklar olsun bize. ben en doğuda yaşıyorum ve bu görüntüleri izlemeye gerçekten gücüm yetmiyor artık. en acısı da o panzerlere zorla bindirilen insanların sonunu kimsenin bilememesi.
  • 'işgalci tc kürdistan'dan defol' sloganının esin kaynağı olan görüntülerden sadece biridir...

    ayrıca :(bkz: israil olduğu halde kendini filistin sanan ülke)
  • kahrolsun atatürk yaşasın gerilla seslerinin duyulduğu ve videonun 14.56 saniyesinde bir adet gavur karının duyulduğu video.
  • 'selo boşkon çok korozmotok yoo' diyen embesil insanların kendilerinden olmayan herkesi faşist diye yaftalayacağı başlıkta konu olan hadise. bu olayın hemen ardından,panzerler alandan çekilince hemen oracıkta pkk kurulmuş gibi davranmayın.videoda bir bayanın attığı slogandan anlaşıldığı üzere pkk zaten orada insanları egemenliği altına almış,insanlarca meşru bir güç olarak kabul görmüş. peki bu bize neyi gösteriyor; o alanda bulunan insanların devlet otoritesini tanımadığını. peki devlet otoritesi tanınmazsa devlet ne yapacak. gül mü serecek o insanların ayaklarının altına?

    kısa kesçiler için özet: hükumeti tanımamak başka,devleti tanımamak bambaşka bir olaydır.sözlük ahalisinden bir kesim bu ikisini bir kefeye koyduğundan 'işte bak tece böyle tece şunları yaptı işte biz bu yüzden dağa çıktık' yaklaşımında bulunuyor.

    not: anadan doğma babadan olma kürdüm.çakalların hem yazıp hem yönettiği tiyatronun da oyuncusu olmam! devlet babamızdır, uğruna canımız fedadır! eee şunu da belirtmeden kapatmam konuyu; 'yiyici akp sonun gelecek bir gün, devletin çocuklarınca! '
  • bol miktarda faşist kürt, bir adet maskeli ve gözlüklü şekil polis ve 14.56 ingilizce konuşan bir kadın içeren videodur.
hesabın var mı? giriş yap