• birazdan pitbull iyi ama yetiştiricileri kötüdürcüler gelir.

    işte

    (bkz: onların ben amına koyim)

    itlaf edilmesine tek destek vereceğim hayvan bu labaratuvar köpekleri pitbullardır.
  • tarihte verdiği etle ehlileştirdiği, iç güdüleriyle hareket eden bir canlıyı evcil sanan zavallı insanoğlu.
  • ''koto potboll yoktor '' cular gelir şimdi . salaklık 2 tane tehlikeli köpek varken çocuğu yalnız bırakmak.

    edit: arkadaşlar ikna etmeye çalışmayın bu hayvan tehlikeli bir hayvan ve labratuvar köpeğidir. tutup burada bütün pitbulların kafalarını kopartalım canlı canlı yakalım falan diyen yok. hepimiz hayvan severiz beslemeyin bu kadar basit.bu hayvanın ırkı zaten doğada yoktu ve doğadan silinse hiçbirşey kaybetmeyeceğiz. pitbull beslemeyince ölecekmisiniz bunu anlamıyorum.

    başka insanlar bu durumdan zarar görüyor. ölen burada bir çocuk ço-cuk ufak bir ço-cuk bu olayda pitbullardan çok çocuğun ailesini suçlu buluyorum. sonuçta hayvan ve içgüdüleri olan bir canlı bir insan bilinci yok.

    ama pitbulların karıştığı yüzlerce vaka var. ve malesef türkiyedeki pitbull sahipleri bilinçsiz ezik sabıkalı tayfa ve hiç tekin tipler değiller. bu insanların yetiştireceği herhangi bir köpeğin sağlıklı olmasını zaten bekleyemeyiz ama aşırı saldırgan olan bu cinsle sokakta cirit atmaları ellerinde patlamaya hazır bir silahla cirit atmaları demek.

    o yüzden sevgili hayvan severler ve pitbull severler. birazcık bilinçli ,bahsettiğim tayfadan olmayan ve pitbull besleyen insanlarsanız savunma yapmayı bırakın sizde gerçekleri biliyorsunuz.
  • lan 17 aylık bebeği tecavüz ederek öldüren yüzlerce insan var dünyada. o zaman bütün insanları öldürelim. amk böyle bir mantık olabilir mi?

    hayvanlar ve insanlar içgüdülerine göre hareket eden canlılardır. her ikisi de aynı derece de tehlikelidir. ama insan tehlike anlamında hayvandan 2 tık öndedir.

    edit: imla ve düzeltme
  • pitbulllar nesli tüketilmeli, sokak köpeklerin ise azaltılmalıdır.

    hiç hayvansever olmaya gerek yok. onların yaşama hakkı yok mu? var. ama bu doğanın da bir kanunu var.
    hamamböceğini, akrebi, çıyanı, yılanı ve ya ineği, tavuğu, koyunu öldürürken ses çıkarmayanlar bu köpeklerin güzellemesini yapmasın. samimi bulmuyorum keza. hayvanseversen her hayvanın koru. spesifik bir hayvan üzerinden prim yapma.
  • sadece pitbulla sahip olanlar değil, pitbull ve benzeri canavar köpekleri savunanlar da en azından terör propagandası yapmak suçundan yargılanmalı.

    pitbull terördür.
  • (bkz: bebeği serbest dolaşan katiller ile yalnız bırakmak)
    böyle bir durumda ailenin yargılanması gerekebilir.
  • ailesinin salak olduğu, bebekle pitbullu yalnız bıraktığı bir haber.

    pitbull beslenmemesi gereken bir canlıdır. o zaman ben de hayvan diye timsaha tasma bağlayıp gezdiriyim sonra bir olay olunca da ‘timsah iç güdüsüyle hareket ediyor, insanlar hatalı’ diyim.

    bunu savunan mallar çok ülkede. özellikle de izmir’de.
  • pitbull beslemek yasal olarak yasak olmasına rağmen bunlar sokakta rahatça gezdiriliyor, yanında bekçi ve polis geçmesine rağmen işlem yapılmıyor, köpekler ellerinden alınmıyor.
    sahibi kötüymüş, pitbull evcilmiş.
    aslanı da terbiye ediyorlar ama o aslanın ne zaman ne yapacağı asla belli olmaz, vahşi ırkların yeri doğadır ama pitbull doğal ırk olmadığı için ben tüm pitbullların uyutulmasına destek veririm.
  • üzüntü veren olay.

    pitbull köpek değil canavardır. bu köpeği beslemek/yetiştirmek yasaklanmalı. şimdiden pitbull savunması yapacaklara da kafam girsin. kıps...

    edit: entrynin üslubunu biraz yumuşattım bu kadar oldu... hala hırsım geçmedi.
hesabın var mı? giriş yap