• bilgisayar oyununda bir sahne değil, 2015/2016'da doğu ve güneydoğu'da meskun mahal operasyonlarından bir kare.sur'u, cizre'yi, diyarbakır'ı, şırnak'ı bu adamlar böyle temizledi.terör örgütü pkk dan. unutanın kanı kurusun.
  • nice askerin, polisin kanı var o topraklarda. hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.
    orada başka bir devlet kurma sevdasında olan bölücü kahpelere de şunu söyleyim: ananızın amına kurarsınız ancak o devleti.
  • akp iktidarında gerçekleşmiştir.

    çözüm süreci adı altında habur'da seyyar mahkeme kurup terörist aklayan adamlar şimdi çıkmış pekaka terörö diyor. güler misin ağlar mısın. pekaka militanları bölge değiştirirken askere "kışladan çıkmayın!" emri verenlerden hesap sorun önce.

    hala demirtaş diyen var. demirtaş hapiste ve yargılanıyor!

    %52 oy alanlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
  • oslo gorusmelerini hatirlayalim.

    (bkz: biliyoruz metropolleri patlayıcılarla doldurdunuz)
  • bu olaylar olurken, chp hükümeti çözüm sürecine geri dönülmesi için çağrı yapıyordu.
    --- spoiler ---

    chp eski genel sekreteri ve istanbul milletvekili gürsel tekin, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan tarafından ‘buzdolabından çıkarılıp gömülen’ çözüm sürecinin yeniden başlaması halinde parti olarak destek vereceklerini ve bu düşüncelerini hükümete ilettiklerini belirtti.
    --- spoiler ---

    http://www.diken.com.tr/…baslamali-destege-haziriz/
    edit: aktroll, megri megri diyenlerler var hala. bir çok chpli bu operasyonlarda pkk tarafında olmuştur. destek twitleri hala duruyor
  • görüntü içeriğinden bağımsız olarak trollerın çalıştığını gösteren başlık. demek ki arınç açıklamalarında cumhurbaşkanı da benim gibi düşünüyor dese de içeride durumlar karışık.
    edit:(bkz: ben duygusal bir insanım c.başkanı ağır konuştu)
    edit2: (bkz: 24 kasım 2020 bülent arınç’ın görevden alınması)
  • bülent arınç gibi terör sevici, açılımcı kafalara çivi ile sokmak lazım bu görüntüleri. devletin ülkücü çizgiye gelmesini hazmedemiyorlar. herkes göt saklarken bu ülkeyi uçurumun kenarından işte bu babayiğitler aldı.
    bu kafada birinin hâlâ cumhurbaşkanlığı istişare kurulu üyesi olmasını kabul edemiyorum.
  • bu görüntülerle ilgili akp'liler chp'lileri, chp'liler akp'lileri suçluyor ama suç hepinizin. bunun müsebbibi sizsiniz. türk milleti olarak hepimiz suçluyuz (ben hariç). eğer akp pkk'ya destek verdiğinde bir seçmen bile akp'ye oy vermeseydi, chp hdp ile yakınlaşınca bir seçmen chp'ye oy vermeseydi bütün bunlar yaşanmazdı. bir birinizi suçlayacağınıza kendinizi dirayetsizliğinizi suçlayın. eksiklik politik partilerde veya politikacılarda değil sizde.
  • bir arkadaşın da çok güzel dediği gibi. kürt devletini ancak ananızın amına kurarsınız orospu çocukları. veya siktirin gidin kuzey ırak'a orada kurulmuşu var. buradan size zırnık yok.
  • bunlar ne ki, burda videolardan görüyorsunuz sadece. biz canlı şahidiyiz bunların. o sıralar diyarbakırdaydım, kurşun seslerinden uyunmuyordu. gündüz bazen geçiyorduk yakınlardan kıyamet gibiydi. ama yeni şeyler değil bunlar, çocukluğumuzda da böyleydi. çok çok daha beterlerini gördük.

    yazık, insanların böyle birbirini öldürmesi, hem de yok yere. aynı toprakların insanıyız, aynı coğrafyanın. bu şekilde birbirini öldürmenin kimseye bir kazancı yok, senelerdir de olmadı. olmayacak da. ölen öldüğü ile kaldı ve kalacak.
hesabın var mı? giriş yap