• fenrbahçe taraftarı rambo okan olarak bilinen akli dengesi yerinde olmayan okan güler'ın mp5 ile yakalanmasıdır.

    şimdi denilecek ki, "kardeşim rambo okan başlığı altına yazsaydın, ne önemi var". bunu düşünen cidden kördür.

    bu kişi, bir fb-gs derbisinde aşırı sıcakta reklam panoları altına saklanıp, maç başladığında elindebıçakla sahaya atlamış bir kişi.

    ve bu kişi dün, bir polisin salaklığı yüzünden içinde 30 mermi olan mp5 otomatik silahı alıp, karyıplara karışıyor. ve bugün saat 11:00 civarı ancak yakalanabiliyor.

    durumun karikatür gibi gösterilmesine en güzel örnek hürriyet gazetesi'nin internet sayfasındaki bu olaya dair haber manşetidir: "rambo, köpek klübesinde böyle direndi". madalya verseydiniz.

    bu adam eğer yakalanmayıp, yarın maça gelmek isteyen galasaraylılara ataş açsaydı ne olacatı, allah aşkına akıl ve mantıkla düşünün. böyle bir olayı karikatüre etmek yapılabilecek ne büyük gerizekalılık olmaz mı?

    polise de bir lafım olacak. otomatik silahı kaptıran dangalak ayrı konu. recep tayyip erdoğan'ın ananı da al git diye tartıştığı mersin'li çiftçi mustafa kemal öncel'i 8 mart 2009'daki akp mitingi öncesi tedbir amaçlı göz altına almayı akıl eden aklı evvel polisim her türlü saçmalığı yapma potansiyeline sahip okan güler'in peşine düşmeyi akıl edemediyse vay ki vay.
hesabın var mı? giriş yap