• seyircisiz durduğu dakikdan devam etme sonucu çıkacaktır. aksi durumda bizim demirsporun tüm maçlarında hükmen yenik çıkarız.
  • eğer tarafsız bir kurul karar verirse görüntülere göre beşiktaş'ın hükmen mağlup olacağı karardır.kaldığı yerden devam edilsin diye bir karar verilirse fenerbahçe karşı çıkar.rakip 10 kişi yorgun ve tahrik eden beşiktaş oyuncusu.ayrıca içeri girende kendi isteğiyle beşiktaş.şenol güneşe maddenin gelip gelmediği bizim görmediğimiz görüntülerde daha nettir.oynadığı tiyatro ortada zaten.aksi bir karar çıkarsa skandal olur.he madde attılar derseniz maçı tatil ettirecek kadar bir madde atılmıyor.her maçta olan şeyler.o kadar maddeden tatil kararı çıkarsa önüne geçemeyeceklerini onlar da biliyor.o bakımdan fenerbahçe'ye saha kapatma yada tribün kapatma cezası verilebilir.
  • “sağlam kafaya zımba” diyen olmuş. herkes orospu çocuğu değil ama insan kendini nasıl bilirse başkasını da öyle bilirmiş. (bkz: orospu çocuğu)
  • 3-0 hükmen yenilgi, 3 maç da saha kapatma cezası gelir. daha aşağısı skandal bir karar olur.
  • muz cumhuriyeti haricinde bir ülkede fenerbahçe'nin hükmen mağlubiyet ve 5 maç saha kapatma cezası alması gerekir. daha aşağısı futbola ihanettir ve diğer stadlarda önü alınamaz olayların fitilini ateşler.
  • önce açıklık getirilmesi gereken filozofun kafası yarılmış mıdır yarılmamış mıdır? bu kadar basit. bütün yaygara buradan koptu. ve gerçekten yarıldıysa bir tane fenerlinin ses çıkaracağını düşünmüyorum.

    kısacası eldeki tünel girişi ve dikiş görüntülerine bakarak; şenol güneş'in büyük bir tiyatro oynadığını düşünüyorum. düşünmemek için bir sebep yok çünkü yeterli kanıt yok.

    herkesin elinde bilmem kaç piksel foto çeken telefon varken, hocanın kafası yarıkken veya dikilirken hiç mi videosu fotoğrafı olmaz kardeşim. çıkarın koyun belgeyi aha adamın kafası yarılmış lan işte diyin ses çıkaran namerttir.

    bu olay netlik kazanmadıkça da bu tartışma bitmez. ayrıca bitmesini istemeyen kişiler de olabilir. o ayrı konu
  • normal karar, hükmen beşiktaş galibiyeti, fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası ( sadece türkiye kupasında geçerli) ve para cezası, tolga zengin'e 2-3 maç ceza olmalıdır.

    maça devam edilmesi kararı çıkarsa bundan sonra hiçbir saha olayında ceza veremezsin. otorite diye bir şey kalmaz. nice futbolcu ve teknik direktör seyirci insafına bırakılmış olur.
  • beşiktaş'ın 3-0 hükmen mağlubiyeti, vodafone parkın 6 maç kapatılması, şenol güneş'e 5 maç men cezası şeklinde olacaktır.

    böylece kurulan kumpas, kuranların elinde patlayacak, hakettiği cevap verilmiş olacaktır.
  • daha günü gelmeden başlık açma modasının kurbanı başlık!

    ne ilgi manyağı insanlarsınız anlamıyorum ki. sanki başlığı açınca kıdem atlayacak pezevenk.
  • olması gereken maçın kaldığı yerden seyircisiz bir şekilde devam etmesidir.

    olimpiyat stadında oynanan gs bjk maçında ipi kopmuş it gibi bjkliler sahaya daldı ve haliyle futbolcular soyunma odasına kaçtı, ama burada hakem henüz bir karar vermeden bjkli şenol ve oyuncular soyunma odasına gitti, burada bir hükmen mağlubiyet kararı vermek emsal karar olacaktır, malum bizim ülkemizde yabancı madde atılmayan derbi yok, volkan’a yetmişlik rakı şişesi atıldı türk telekom’da tatil olmadı, trabzon’da bıçak atıldı tatil olmadı, daha 1 ay önce vodafone arena’da topal’ın ve hasan çetinkaya’nın kafası yarıldı yine maç devam etti, bu gibi şeyler malasef türk futbolunda özellikle derbilerde var.

    verilecek karar çok önemli, eğer hükmen bir galibiyet çıkarsa bundan sonra türkiye’de derbi maç tamamlanmaz, deplasman takımından bir oyuncu özellikle vasıfsız, yıllardır yedek bekleyen ceza alsada farketmeyecek bir adamı kulubede taraftarın üstüne salarsın sonra taraftar sahaya yabancı madde atınca ağlarsın, hoop derbi maçta deplasmanda 3 puan cepte.
hesabın var mı? giriş yap