• türkiye'de 2011 yılında şu veya bu sebeple "bedenim benimdir kimse karışamaz" saçmalığı ile daha doğmadan öldürülen cenin sayısı.

    alın da başınıza çalın bedeninizi.
  • kürtaj yasağı olsa idi, yetimhanelere verilecek olan çocuk sayısıydı. iyi ki varsın kürtaj.
  • türkiyenin herhangi bir ilinde, rte'nin dediği herşeyi kanun sanan cahil cühelanın minimum sayısı.
  • daha dogmadan oldurulen cenin sayisiymis.

    daha sokmadan bosalan insanlarin zihnini mesgul edermis.
  • kürtaj yasak olsaydı, 2011 yılında, istemediği çocuğu düşürmek isterken ölen kadın sayısı olacaktı.
  • anne-baba dayağı acısı çekmekten,gelecek derdine düşme acısı çekmekten,parasız eğitim alamadığı için okumama telaşına düşmekten,büyük ihtimalle burjuvaların mallarını korumak için çileli bir askerlik yapmaktan kurtulmuş birey sayısıdır. yetiştiremiyeceğine,güzel bir gelecek veremiyeceğine inanan annelerin vermiş olduğu zor karar sonucu doğmamış kurtulmuş çocuk yada cenin sayısıdır.
  • 2011 yilinda türkiye'de yapilan kürtaj sayisiymis. dini bütün akli evveller emin olabilirler ki, kürtaj yasaklandiktan sonra da bu rakam degismeyecek. sadece istatistigin adi degisecek, "illegal kürtaj sayisi" olacak. ve tabii bir cok kismi sagliksiz kosullarda oldugu icin bunun yanina "kürtaj esnasinda hayatini kaybeden kadinlar" basligi da eklenecek.

    ha.. dogru ya. cocuk ölecegine anasi ölsün degil mi?* kusura bakmayin o detayi unutmustum.
  • benim bir günde öldürdüğüm sperm sayısıyla karşılaştırıldığında devede kulaktır.
  • düşünme yetisi rte nin iki dudağı arası kadar olanların, tümünü istenmeyen çocukların oluşturduğunu bunun içinde kürtajla öldürülen çocuk sayısını verdiğini düşündükleri istatistik çalışmasıdır.

    rte den önce kürtaj kelimesini cümle içinde bile kullanmamış kişiler yılların kürtaj karşıtları oldular. bakın arkadaşlar türkiye de yapılan kürtajların büyük çoğunluğu embriyosuz gebelik kesesi, fiziksel anomali veya embriyonun gelişmemesi nedeniyle yapılıyor. yani bir çok kürtajda siz cenin diyorsunuz ama aslı embriyo (çünkü türkiye de 2008 verilerine göre kürtajın %90 ilk 8 hafta için yapılıyor) zaten ölüdür. çoğu zaman anne adayı kendiliğinden düşüremez ve anne sağlığı ve sonraki doğumları açısından kürtaja başvurulur.

    şimdi neler öğrendik bir hatırlayalım. kürtaj doğum kontrol yöntemi değilmiş. her kürtaj istenmeyen gebelik için yapılmışyormuş hatta çoğu bu nedenle yapılmıyormuş.
hesabın var mı? giriş yap