• metal sektöründeki 130 bin emekçinin haklarını almak için yaptığı protesto eylemidir. türk metal sendikası örgütlü olduğu işyerlerinde toplu şekilde yürüyüş ve sloganlarla mesailere gitti. emekçilerin söylemiyle sorayım: ayak seslerini duyan oldu mu?

    ne olmuştu?
  • reza ve ekibinin milyarlarca dolar yürütmesi kadar dikkat çekmemiştir. gerçi rıza’nın yürütüp yürüttürdükleri de dikkat çekmiyor ya neyse...
  • acaba kaçı akp'ye oy veriyor diye düşündüren durumdur.
    (bkz: ülkecek hak ediyoruz)
  • yahu şunu anlamamanız beni ziyadesiyle yoruyor. bak canımın içi bir işçi isterse akpye oy versin isterse mhpye versin. bunun kesinlikle bir anlamı yok. sömürülen ile sömüren varken, insanlar haklarını arıyorken sen kime oy verdin diye sorulmaz.

    bu insanlar türlü türlü manipülasyondan geçiyorlar, önü arkası sağı solu muhafazakar ama kimliğini veya kimliğine uygun partiyi seçememesinde bireyin suçu yok. burada hükümet partisi haricinde tüm sistem partilerinin suçu var.

    bu kafayla zaten sittin sene iktidara falan gelemez chp kılıklı beyaz türkler.
  • bir işçi mhp ve akp muhalefette olsa ve bu partilere oy verse problem yoktur çünkü içinde bulunduğu sorunların sorumlusu olarak iktidarı görüyordur deriz.lakin inatla yıllardır işçinin ağzının orta yerine sıçan akp'ye oy veren işçinin verdiği oyu sorgulanır. bir insan eblehse ve neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz bir malsa benim gözümde pek değeri yoktur.
    2 gün önce günü dolmuş ama emeklilik için 57 yaşını bekleyen bir mal 2019'da son şansları eğer yine emeklilik ile ilgili bir düzenleme yapmazlarsa bir daha oy yok dedi. adam hala "son şans" diye sayıklıyor.
    şimdi ben bu adamın ileride yapacağı yürüyüşü neden umursayayım?
  • kahvaltı haberlerinde denk gelindi mi bilmiyorum ama krizin faturasını işçilerin ve emekçilerin ödeyeceği aşikar. ekonometri bilimi o kadar gelişmiş olmasına rağmen 10da 0 (sıfır) tahmin eden kalkınma bakanlığı, ekonomi bakanlığı artık bir çaresini bulur.

    siyasi krizlerin merkezindeki hükümet eğer ihracat raporları kötü gelseydi ne yapacaktı inan bilmiyorum. o kadar salladığımız almanya ola ki alternatif pazar bulur o zaman işler kızışır.

    diğer taraftan cenazesi kalkacak olan emlak, ölü yatırımların da cenazesine ön ayak olacak. çok tehlikeli. kur fiyatları böyle fiyatlanırken yatırımcı ne yapacak türkiye'de zaten.

    2020 gibi enteresan şeyler olur bu ülkede.
  • ana akım medya'da her zamanki gibi yer almamıştır.
  • medyayı göremediğimiz gelişme
  • hiçbir medyanın haber yapmadığı direniş. ben de sözlük vesilesiyle öğrendim teşekkürler sözlük.
hesabın var mı? giriş yap