• saat 20.00'de başlayacak olan tsl 33. hafta mücadelesi.özgür yankaya yönetecek.ekrem, yusuf, holosko ve nobre sakat olduklarından oynayamacak.ferrari, ernst, fink, ibrahim toraman ve uğur sarı kart gördükleri takdirde bursaspor maçında oynayamayacaklar.umarım denizli geçen haftaki kadroyu çıkartır.ve en önemlisi taraftar "quaresma, quaresma" diye bağırmaz.
  • ismail köybaşı diye bağıracağım maçtır. netcede önümde oynuyor...
  • ismail, rıdvan, necip ve varsa diğer genç çocukların 90 dakika oynamasından başka hiç bir beklentimin olmadığı sikimsonik maç. ha yine de beşiktaş maçı 6-0 falan kazanırsa fena olmaz tabi. golleri de 3 necip, 2 rıdvan, 1 ismail şeklinde olsun lütfen.

    edit: içine sıçaydım maçın. rıdvanım gitti.
  • büyük kesim tarafından formaliteden ibaret görünse de beşiktaş'ın bu sezon inönü stadı'ndaki son maçı olması itibariyle taraftarlar için ayrı bir önem teşkil eden maçtır. haftaiçine denk gelmesi, beşiktaş'ın iddiasının kalmaması nedeniyle elbette ilgi az olacaktır ama stadı dolduracak binlerce beşiktaşlı emin olun eğlenceli dakikalar geçirecektir. galibiyet gelse de gelmese de çok problem değil. sadece necip'e destek vermek için bile, rıdvan'a ''sen beşiktaş'ın geleceğisin'' diyebilmek için bile, ''haydi ismail'' diye bağırmak için bile sevdamızı yalnız bırakmayacağımız maçtır..

    öte yandan mustafa denizli isabetli bir kararla serdar özkan'ı kadrodan çıkarmış. taraftardan tepki görmesin diye. keşke bu akıllıca kararın alınış tarihi 7 mayıs 2010 değil de 7 ocak 2010 olsaydı ya da 7 mayıs 2009 da olabilir. sırf serdar'dan kurtuluş maçı olacağı için bile koşa koşa gidilebilir maça. dilerim beşiktaş taraftarlarına 3 puan, güzel futbol ve önümüzdeki yıl için umutlarla veda eder..
  • 2009-2010 sezonu eski açık taraftarlık görevimiz son bulacağı için bizi inceden üzüyor.. umarım, herkesin de dile getirdiği gibi bol gençli bir kadro ile oynar beşiktaşımız..
  • ismail, ridvan ve necip'in yaninda (sakat degilse) onur'la batuhan'in da oynamasi gereken mac. hayal tabi.
  • beklenildiği gibi ismail, necip, rıdvan 11'de.

    korcan, cumali, ali kuçik te yedekler arasında.

    ernst kesik yemiş

    serdar kadroda yok

    rüştü kadroda yok.
  • keşke beşiktaş tribünlerinin haberi olsa da, beni bu saatte ağlatan mehmet kardeşim için bağırsalar. (bkz: mehmet uzun)
  • lig bitmis, hava sicak, amac yok, manisa hala kendi sahasinda kapali futbolu tercih ediyor. besiktas topu aldigi anda 11 manisali kendi sahasina cekiliyor. umarim mac ilerledikce acilirlar da gollu bir mac izleriz.
  • pascal nouma tribünden 3 lü çektirdi ahah.
hesabın var mı? giriş yap