• bir sürü bıdı bıdı.
    önce neden aklına esen mahkemeye gidip koca koca başlıkları sildirebiliyor, entry içeriklerine bile bakılmıyor, üstüne silinenler "gg" olarak kaydediliyor bir yanıt versin.
    sözlük ofisinde oturacağına arada bir mahkemeleri de ziyaret etsin avukat bey.
    reklam alacakmış, alsın, alıyor zaten, biz de o reklamları görmüyoruz zaten.
  • kanzukun sozlugun gelecegi konusunda pek de ic acici seyler soylemedigi yayin.
    adamin sozlugun gelecegi konusunda soyledigi seylerin az bucuk neye karsilik geldigini biliyor suserler ve bana sorarsaniz sozlugun ruhunu gectim ebesini belleyecekmis gibi bir goruntu verdi bende.
    (bkz: hicbir sey eskisi gibi olmayacak)
  • tamamen ezberlenmiş cümlelerle hızlı hızlı konuşup, birbirine tezat daha kaç şey söyleyebilirdi acaba? zaten hepimiz biliyoruz sözlük bitti de, uzatmaları bile oynayamayacak artık. tamamen başka bir mecra haline getirilecek. yatırımının getirisi görmek istiyor yeni patron, hiçbir itirazımızı duymayacağını da baştan söyledi.

    yola ferrari'lerle devam etmek istiyor belli.
    e bizler de birlik beraberlik içinde olmayacağımıza göre...
  • mirgün cabasla sözlüğün geleceği hakkında konuşan yeni patron kanzuk un katıldığı yayın.

    yayından önce dürüm yiyen kanzuk habire geğiricek geğiremiyo içinden hbrrrıırrr gibi bişeyler yapıyor ikide bir tabi o kadar dürümü yersen olur öyle insan bir soda içer yayına çıkıyosun şirketide aldın tabi allah bilir kaç tane dürüm yedin.

    açıklamaları yağan yağmurla birleşince korku filimindeymişim havası yaratandır ayırca.

    ekleme : ayrıca dip bucak sözlüğü zikicem atıcam bizim diktatör gibi her geleni alma yönünde düşünceleri var .yeni bir suriyeli vakası yaşayacagımızı açıkçana söyledi oysaki ben tam bir sene beklemiştim, boşu boşunamı bekledim amk.

    ayrıca eeeyyyy suser lar siz betaya kurban olun ben öyle bir görsellik getiricem ki betayı mumla arıyıcaksınız dedi dolaylı yoldan.şimdilik futuramanın yaptığı tema++ a sığınmıştık başımızı soktuğumuz sıcak bir yuvamız vardı kanzuk kentsel dönüşümle çogu şeyi yıkıcam minvalinde konuştu artık sözlük harabeye dönünce yıkıntıların arasından çıkıp giderim ve kendime yeni bir toprak ararım.

    ek 2: birde kanzuk şişmanı diyorki twitter da ki gibi bir sistem geliştirmeyi düşünüyoruz herkes herkesi görmesin ama isteyen istediğini görsün. olm zaten biz yada ben twitter daki gibi bir şey isteseydim sözlükte niye yazayım amk malmısın

    facebooktaki gibi bir şey istesem hem yazı hem foto baylaşmak gibi oldu olucak birde avatar koy he! bu tarz birşey istesem yapılmışı var zaten giderim oraya biz yada ben niye burdayım? (ha face yada twitter hesabım yokmu var ) çünkü kendimi burda daha rahat hissediyorum sözlüğün sistemi daha çok hoşuma gidiyor gerçi bazı dangozluklar var eksiklikleri var ama biz yada ben böyle seviyoruz anla olm anla . bende isterim sözlük gelişsin zamanı yakalsın ki bana göre sözlük zamanın ötesinde gidiyor içerik paylaşım olarak.
  • 2004'te guya "guzel ortam" sursun diye gonullu avukatligina basladigin projeyi nasil yekten para kazanma araci olarak gorup icine sicarsinin cevabini verdi. birkac yil once 8 martta sorgusuz sualsiz alinan les yazar tayfanin ceremesini hala cekiyor sozluk. kovmaktan beter ettiginiz emektar moderasyonu soylemiyorum bile. sunlarin farkinda olmadan "kapilari acacagiz" demek sozlukten hala az da olsa beklentisi olan insanlara hakaret.

    bir zevkimiz vardi onu da studyoyu bes dakikalik canli yayinda gegire gegire sogan kokutan adama teslim ettiniz.
  • an itibariyle istanbul yağmurundan dolayı elektriğin gitmesi nedeniyle takip edemediğim yayın.

    anlatın hele ne oluyor? ayrıca inanılmaz bir fırtına var dışarıda.
  • en önemli yerinde yayının gittiği program.
  • olumlu izlenim alan bir tek ben miyim merak ettim.

    şeker gibi adammış ya ne istiyorsunuz derdiniz ne anlamadım ki?
    burada kendisine yönelik önyargılı ve sert dili hak edecek ne yapmış olabilir şaşırdım açıkçası.
    belki kendisinin de dediği gibi kötü polis mevzuudur.

    ayrıca sözlük ile ilgili dile getirdiği sıkıntılar ve çözüme yönelik planları son derece akılcı ve işlevsel. hevesli de görünüyor. sözlüğü gerçekten sevdiği ve sahiplendiği de gayet açık.

    şahsen buranın yöneticisi konumunda çok sevdim kendisini. hayırlı olsun der bundan sonrası için kolaylıklar ve aksini düşünenleri mahçup edecek üstün başarılar dilerim.
  • bir sözlüğün daha sonuna geldiğimizi gösteren yayın.

    ben şu meşhur 8284 vakasıyla yazar olmuş biriyim. itiraf etmem gerekirse sözlüğün eski dönemlerini daha çok özlüyorum. eski haline dönecekse ben yazarlıktan feragat etmeye razıyım diye düşünürken durum tamamen farklı yönlere gidiyor.
  • digiturk nedeniyle izleyemediğimiz yayındır.

    (bkz: yağmur yağınca digiturk'ün gitmesi)
hesabın var mı? giriş yap