*

  • başlık aslında *olacaktı ancak karakter sınırlamasına takıldı. kendisine sorulan "hapishanede en çok özlediğiniz şey nedir ?"sorusuna cevaben babalar en çok kızlarını özlerler diye yanıt vermiştir. peki soralım kendisine bunca zaman pkklı köpeklerin şehit ettiği öğretmenlerin,askerlerin,polislerin çocukları yok muydu bre kansız adam? bunca zamandır katlettiğiniz masum insanların gözleri yaşlı babalarını bekleyen evlatları sizden bunların hesabını sormayacak mı zannediyorsunuz? umarım tüm akranlarınla beraber hapishanede çürümeye devam edersin.

    ne mutlu türk'üm diyene!!!

    not:ilgili tweet
    ilgili tweet 2

    edit: teröristler yeşillendirmeye başladı. bu ülkenin her imkanından faydalanıp vatanımızı sırtından bıçaklayacak kadar aciz varlıklardan da bu beklenir. siz havlamaya devam edin. türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır!!!

    zorunlu edit: terör seviciler yazdığım entry sebebiyle akpli olduğumu iddia ediyor. ben vatanını ve bu vatanı seven her ırktan insana canını verecek kadar ülke ve atatürk aşığı bir insanım. saçma sapan argüman kullanıp selo başkanlarını savunmaya çalışıyorlar. az ötede havlayın.

    edit 2: @alanyali uyarınca açıklama yapma ihtiyacı hissettim . ne mutlu türk'üm diyene yazdım ancak amacım vatanını sevip de türk olmayan vatandaşlarımızı üzmek değildi. eleştirileriniz için teşekkürler.
  • orhan doğan'ın kızı ayşegül doğan sormuş "kasım 2016’dan beri tutuklusunuz. hapishanede en çok neyi özlüyorsunuz?" diye. demirtaş da "babalar en çok kızlarını, kızlar da en çok babalarını özler sevgili ayşegül :( bunu en iyi bilenlerdensin maalesef... selamlar." diye cevaplamış.

    demirtaş'ın kızlarına duyduğu özlemin bireysel samimiyetinden kuşkum yok. ama bu insan, binlerce kızı babasız bırakmış bir terör örgütünün sözde liderine özgürlük çağrısı yapabiliyor, liderlik ettiği parti binalarına apo posterleri asabiliyor, bu da yetmiyor heykelini dikeceğiz diyebiliyor, terör örgütüne sözde "şehitlik"ler kuruyor, hendekler açıyor.

    gel de bir de şehit öğretmenlerin, şehit polislerin, şehit askerlerin ve diğer tüm şehitlerin kızlarının gözünden bak demirtaş. bak da gör ne kadar acınası bir hâlde olduğunu.
  • şu binadan (bkz: https://img.haberler.com/…askini-8064321_1989_m.jpg) şu baba ve kızının (bkz: https://img.sondakika.com/…1-sehit--8061803_x_o.jpg) bin parça hâlinde çıkmasına sebep olan bir parti liderinin baba-kız ilişkisi üzerinden oynadığı mağduriyet oyunu. senin kızların en azından görüş günlerinde seni görüp konuşabiliyor. oysa bu baba ve kızın yaşanmamışlıklarının hesabını ödeyen yok.
    "pkk saldırısıyla demirtaş'ın ne alakası var rererö" demeyin canınızı yakarım. o saldırıda hdp belediyesine ait bir kamyon kullanıldı kasasına doldurulan 1 ton patlayıcıyla.

    edit: imla
  • tipik kürtcü iki yuzlulugu. ay ne kadar da uzuldum hewaller. vah yaziiik. ulan nice ogretmenler gitti bu hayattan sizin orospu cocugu pkkli dag ayilariniz yuzunden. ogretmen diyorum bak ogretmen. eli kalem tutan, senin kabile yasantini, dag adetlerini duzeltmek icin koyune gelmis, universite okumus , kpss kazanmis falan. ulkede en zor seylerden biridir atanmis ogretmen olmak. sabir ister, idealist olmayi ister. bir muzik ogretmeni vardi, adini unuttum bilen hatirlatsin. sanirim aybüke ogretmendi. yeni atanmisti. onun babasi ne yapsin? dur ya kime ne anlatiyorum ki...
    yasasin halklarin kardesligi len mk.
    kizimi ozledim len mk.
    ketılla twit atiyorum len mk.

    aminakodumun dag ayilari. bu halka bu kallesligi yapanlara iki mermi de benim borcum olsun.

    edit : ha bir de yok efendim seloyu pkk ile bir tutma, hdp pkk degildir, apo pkk ile bir degil. ulan orrrrrospu cocuklari, bu kadar masum insani kim öldürdü? kim ulan bunlarin sorumlulari? hepiniz mi baris elcisisiniz? alayinizin aminakoyayim iki yuzlu yavsak bebek katilleri. allah dusmanin da sereflisini versin.
  • abdullah ocalan ve pkk yanlisi bir adami savunanlari gordukce su platformdan tiksiniyorum. hicbirsey bilmiyorsan ac biraz youtube da pkkyi savundugu videolarini izle. konu ile ilgili olaraksa, umarim o hasretligin ozlemin omur boyu surer
  • bu pkk sevicisi sözde barış özde apo posta güvercini partinin terörist başkanı değil mi la! kürt faşist romantizmi de bir başka oluyor.
  • bir adet riyakar vatan haininin attığı twettir. ulan o kadar çok kız çocuğunu yetim bıraktınız ki senin o terör örgütün yaptı bunu.

    daha hala bunun mağduriyetine yatıyorsun utanmadan bu kadar şerefsizlik olamaz vallahi billahi bak.

    bu selahattin demirtaş kravatlı teröristtir. pkknın ceketli pantolonlu temsilcileridir bunlar.

    terörün çözümü bu ikiyüzlü akreplerle çözüm, diyalog süreçleri yürütmek değil bu kokuşmuş fareleri külliyen dağda, ovada, mecliste , şehirde , kırda yok etmekten geçer.
  • gayet güzel bir cevap vermiş, kendisine sorulan soruya. bırakalım bu şovanizmi. acı çekenler bilir ne yaşadığını. sosyal medyada acılı insanların, çocukların fotolarını karşı argüman olarak kullanmakla bir yere varamazsınız. gören de herkesi bu adam öldürmüş sanacak. selahattin demirtaş'ı savunmuyorum, kusursuz da bulmuyorum. sadece bu şekilde bir yere varamayız diyorum.
  • secimlerde yobaz pislik orospu cocuklarina inat oy verecegim insanin attigi tweetdir.
  • bebek katili teröristlerle kucak kucağa olan bir partinin başkanı olarak mağdur edebiyatı yapması çok ironik olmuş

    bu selo çok romantik yhaa hemen oy vermeliyim
hesabın var mı? giriş yap