• 6 kasım gibi sinyaller veren maçtır.
  • türkiyedir galatasaray ....
  • galatasaray’ın kadrosu oturduğunda bayern’i yenebilir diyemem ama güzel bir maç çıkabileceği kanaatindeyim. galatasaray’ın garip bir şekilde alman takımlarına karşı şansı yaver gittiği gibi bir gerçek vardır.
    edit: galatasaray alman takımları ile 30 resmî maç yapmış 13 beraberlik, 7 galibiyet, 10 mağlubiyet almış bu demek oluyor oynanan maçların ki 3’te 2’sinden puan ya da puanlar çıkarmış.
    https://www.transfermarkt.com.tr/…von=-&datum_bis=-
  • 6 kasım'a razıyız gurban, 8 kasım başka şeyleri çağrıştırıyor.

    t: galatasaray'ın puan almasını dilediğim en zor maçtır.
  • kalite kokan maçtır. bayern münih kendi sahasında nasıl aman diliyor, avrupa'nın hepsinin göreceği maçtır. galatasaray orada en kötü beraberlik ile dönecektir. kasım diyorsunuz, o zamana kadar galatasaray takımı roket gibi takım olacak ona göre yorum yapın. biz d.kiev çıkınca eyvah diyenlerle , twente'ye büyük takım diyenlerle asla aynı yolda olmadık. bayern münih bizim klasmanımızın takımı siz kendi liginize bakın..
  • maçtan yırtmak için uefa'ya sunulabilecek bazı bahaneler listesi bırakalım:

    - topluca ishal olmak.
    - okan buruk'un akrabasının düğünün çıkması.
    - doktordan tüm takım adına rapor almak.
    - konunun fenalığını reisicumhura aktarmak, kendisinin eyyyy almanya falan diyerek olayı germesi. ( belki büyük elçiyi falan geri çağırırlar.)
    - pasaportları taşıdığımız çantayı suriyelilerle kaptırdık demek.
    - süper yeni covid varyantı kapmak. ( sahte rapor da düzenlenebilir )

    ilk etapta aklıma gelenler bunlar. efendi gibi 3-0 hükmen mağlup sayılırız. yol yorgunluğu da çekmemiş oluruz. yoksa olaylar çok başka yere varacak.
  • lan bıktım bu bazı galatasaraylıların "biz büyük takımız, siz çamurda debelenin" triplerinden. hepiniz mi dün ilkokula başladınız aq. trömsö faciasını, östersund hezimetini ne çabuk unuttunuz. sanki galatasaray ali sami yen döneminden beri hep real madridle, manchester united ile oynuyor da fenerle beşiktaş kumda debeleniyor. fener şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktı. beşiktaş şampiyonlar ligi'nde grubu namağlup bitiren ilk türk takımı oldu. kendinizi bu kadar da dev aynasında görmeyin. takımınızı övmenin tek yolu karşı takımları yermek değil. mağara döneminde değiliz.

    gönlümüzün galatasaray'ın 1 gol ile de olsa kazanmasından yana. sonuçta icardi diye bir gerçek takımda. insana umut veriyor. takım kimyası da o zamana kadar oturursa neden olmasın. kaybedecek olursa da dünyanın sonu mu. sonuçta bayern münih bu, boru değil.
  • ıkibin yirmi üç yılının on birinci ayının sekizinci gününde oynanacak olan bir alman ve türk takımı arasında gerçekleşecek olan maçtır.

    bolca gol izlemeyi seven birisi olarak, umutlarımın boşa çıkmayacağını düşünüyorum. gs kazanırsa ne ala kazanamazsa bi 6-7 gol görek bari.

    son dakika biletleri 350 eur ile 4000 eur arası değişmekte.
  • galatasaray'ın a grubu 4. maçı. maç allianz arena'da oynanacak.
  • galatasaray'ın beşiktaş gibi 5 yemesini bekleyenleri hüzne boğacak maçtır.
hesabın var mı? giriş yap