• fenerbahçe spor kulübü olağanüstü tüzük tadil toplantısında oylanacak olan karardır.
    geçeceği kesin.
    bu kararla şükrü saraçoğlu stadının adı atatürk stadı olacak.

    edit: oylamada yönetim kuruluna yetki verildi.

    https://x.com/…ahce/status/1700524812156780846?s=46
  • başarısızlıklarını yine popülist bir yaklaşımla kapatmaya devam eden kafa yapısı.

    aziz yıldırım daha mı az atatürkçüydü de ''o'' düşünemedi bunu ? hatta fetöcüler yüzünden hapse girip çıktığında stad adını değiştirmek isteseydi hiç bir güç karşısında olamazdı; ama adam populizmin siyasette yapılmayacağını bilecek kadar akıllı!

    aynısı izmir'de chp li belediye başkanında da var. başarısız olduğunda genel siyaset konularına girip gündem değiştirmeye çalışır.

    bu atatürk meselesini öyle krimine ediyorlar ki aslında kendi kendilerine olmayan sorunları varmış gibi sporu siyasete alet ediyorlar. bazen de siz o tartışmalarla uğraşırken onlar arka mahallede başka işler çeviriyorlar.
  • spor genel müdürlüğü tesislere ad verme yönetmeliğine göre* istanbul'da atatürk olimpiyat stadı olduğu için geçekleşmeyecek bir karar olabilir.

    *"madde 7–(2) bir şehirde benzer tesislerden sadece bir tanesine atatürk’e ilişkin adlar verilebilir."
  • geçen gün malum şahısla kanka gibi takılıyordu ama soran olursa atatürkçü dersiniz. bu kadar atatürkçüysen, neden iki sarhoş dedin diye sorsaydın keşke

    edit: bu iktidarın en büyük destekçisi her zaman istanbul sermayesi olmuştur. istanbul sermayesi akp iktidarını, akp iktidarı da istanbul sermayesini koruyup kollar. bu esnada sikilen de elbette biz atatürkçü, eğitimli, işinde gücünde olan orta direk vatandaşlar olur. koç, sabancı vs gibi kuruluşlar da 10 kasımlarda yalandan bi duygusal atatürk klibi patlatıp bu iktidar ile iş tutmaya devam ederler. bizim saftirik atatürkçüler de duygu dolu gözlerle izler bu klipleri*. atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin kazanımlarını birer birer yok eden bu iktidar ile sermaye en başından beri el ele hareket etmiştir ve etmeye de devam etmektedir. yani stad ismini atatürk yapmak 10 kasımlarda yalandan bir duygusal atatürk klibi yayınlamak kadar samimiyetsiz bir davranış ve gerçekleri gizleyen basit bir şovdur. adeta sizlere cambaza bak demektedirler...gerçek ise iktidar ile sermayenin en başından beri el ele yürüdüğüdür. sözün özü sizler eşek oldukça semer vuranınız da çok olur
  • başarı başarısızlık fenerbahçenin sorunudur. atatürk isminin tek tek stadlardan silinmesi ülkenin sorunudur. tabi buna karşı çıkacak fetöcü hainlerdir bilin bakalım hangi takım taraftarları?
  • amaç atatürk ismini koymak mıdır yoksa şükrü saracoğlu ismini silmek midir? ulu önderin ismi devletin bütün stadyumlarında olsun, şeref verir. ama burdaki olay biraz farklı gibi duruyor. konuyla alakalı güzel bir video var izlemek isteyenler buyursun.

    edit: imla
  • ben atatürk isminin, keyfe göre birileri tarafından her ota boka kullanılmasına karşıyım arkadaş !
    sana bu hakkı kim veriyor ki ?
    bu kadar basit mi bu, her isteyen her istediği yere atatürk ismini verebilir mi ?
    atatürk caddesi veya bulvarı, açık hava tiyatrosu, atatürk mahallesi ya da atatürk parkı çok saçma bence.
    atatürk oto sanayi sitesi nedir allasen !

    atatürk ismi tek olan, nadir ve özgün düşünceyi yansıtan, o'nu hatırlatan yerlerde kullanılması çok daha anlamlı olur ve bunun belli bir izinle yapılabilmesi gerekir.
    her önüne gelenin, soğuk savaş dönemi komünist liderlerinin, ülkelerinde yapılan her şeye ismini vererek yaşatma mantığından artık kurtulmamız gerekiyor.
    atatürkü ismini medeni hayata geçiş normlarıyla hatırlamamız ve o mantıkla yaşatmamız, ona gösterilecek en doğru saygı modelidir, yoksa işgüzarlıktan, göz boyamaktan, hatta bir anlamda o'na saygısızlıktan öteye geçmez.

    edit. dereağzı sakini
  • bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin bu kararı için önünde saygıyla eğiliyorum! aslında bazen bazı şeyler bilinen şeylerden çok daha değerlidir. örneğin gereksiz beş yıldız yerine koşmak yerine bu şekilde gönüllerde 10 yıldızı alacaktır şüphesiz…

    edit: bu yazıda ironi yoktur!
  • bu dönemde cesur ve kör göze parmak bir duruş ve tavırdır.

    her takım yemezzz

    şampiyonluğa mal olma ihtimali de var.

    vahabilere katşı muhteşem bir hareket.

    ayakta alkışlıyorum.

    yukarıda bi aptal ota boka atatürk isminin verilmesi… diye saçmalamış. bir şey derim ama aptal liberal anlamaz.

    (bkz: saygılar)

    atibaspor
  • adini ataturk koy, sonra ataturke ayyas diyenin kicinin dibinden ayrilma
    3 temmuzu diline dola,
    3 temmuzu yapan recepten medet iste.
    ulkede ki her "ataturkcu " gibi koc ailesi de kendi cikari icin ataturku kullanir hepsi bu kadar
hesabın var mı? giriş yap