• enteresan olaylara gebe olan toplantı.

    http://www.haberturk.com/…za-gelebilir-1839048-spor
  • yiyin birbirinizi ete para vermeyin,
    s*kin beyoğlu yosmalarını g*te para vermeyin.
  • bu avrupa futbolunda dönen paraları görmeyen uefanın gsye ceza kitleyeceği muhtemel bir toplantı. neymarın transferi başlı başına bir transfer şikesi(bkz: katar sermayesi) iken psg yi avrupadan men veya transfer yasağı gibi bir ceza gündeme bile gelmedi. tamam gs iyi durumda değil eyvallah ama avrupada mali kriterleri zedeleyenler bir türk takımları değil.
  • uefa hakikaten futbolu bitirmeye çalışıyor. seyircisi olan kulüpleri koruması gerekirken yaptığı iş başat kulüpler hariç herkesi aşağı çekmek. united, psg, real'in barça'nın oyandığı bir üst lig gibi bir şey hayal ediyor. ama şimdiden söyleyeyim futbol bunu kaldırmayacak.

    çözmesi gereken sorunlar futbolcu sözleşmeleri ve ödenmeyen paralar iken kulüpleri toptan boyunduruk altına aldı.
  • sanıyorum ki bu durumlar gelir-gider dengesi ile oluyor. psg ile gs'nin bu dengesi tabi ki bir değil.

    beşiktaş üzerinden konuşayım, yanlış isem düzeltin lütfen, transfer yapabilmek için ancak futbolcu satmamız gerekiyordu. yani şampiyonlar ligi şampiyonu olsa dahi, oradan gelen yüklü miktardaki parayı bile transfer için kullanamıyorduk.

    yani gs için de sanırım bu söz konusu. bir yerleri satmak pek fayda etmiyor galiba. daha önce maaş sınırlaması vardı ama gs bu sene çok fazla transfer yaptı ve bu durum artık avrupadan men durumuna kadar gidecek herhalde. zira harcadığı parayı elde edemediler. bir de üstüne şampiyonlar ligine falan gidemediğini düşünün. işte o zaman beşiktaş'ın feda döneminden daha kötü bir dönem geçirebilir galatasaray.
  • transfer yasağı üstüne avrupadan men gelecektir. uefa dan daha önce ceza almışken, istenen gelir gider dengesini gene tuturamayınca ne olmasını bekliyorsun.
  • galatasaray'ın neden bu duruma geldiği hakkında bir yazı:

    http://faiktribunu.com/…affp-anlasmalari-renkliler/

    başka bir kaynak:

    https://twitter.com/…h_05/status/963815196404867072

    not: benim işim değil elbet de ben olsam sadece dursun özbek'e küfredeceğime ünal aysal dönemine bakarım. bütün bu cezaların sebepleri o dönemde yapılan saçmalıklar. çilek diye diye aslında gs camiasına yedirdiği hurmaların tırmalama zamanı geldi.
  • galatasaray ile uefanin anlasmasi yillik toplam maaslarin 65 milyon euroyu gecmemesi uzerineydi. galatasaray bu limiti 3 milyon euro aştı. 3 milyon euro icin men cezasi vereceklerini sanmiyorum.

    sadece 1 isimiz vardi 65 milyondan az maaş verecektik bu kadar basit. uefa da radarindan cikaricakti bizi. onu bile beceremedi dursun ozbek.
  • başlıkta galatasaraylı olmaması bir dramdır. bir insan kulübünün mali durumunu umursamıyorsa taraftar değil tüketicidir.

    galatasaraylılar galatasaray'ın geleceğini umursamıyor. takımınızı değil, başarıyı seviyorsunuz. bunun başka açıklaması yok.
  • beter olun amk çocukları
hesabın var mı? giriş yap