• biyografik film sever biri olarak çok merak ederek izledim. ama mesela bir "goodbye cristopher robin" den sonra izlenebilir değil. sabırla izledim ama maalesef artık son kırk dakikada sardırmak sonunda kaldım. yine de melankolik, yalnız ve mutsuz kadınların ruhsal anatomisini daha yakından görmek isteyenler okuyabilir diye düşünüyorum. film 1980'lerde evanjelizm ve ateizmin etkilerini de sergiliyor. akışı çok çok yavaş. kostümler ışık dekor oyunculuklar gayet başarılı. 5/10
  • çok abartılı oyunculukların sergilendiği, özellikle ana karakter ve kız kardeşinin surekli sinir edici şekilde sırıttığı,gündelik konuşmalarda bile birden bire abartılı şekilde ağladiklari bir film.
    cidden artık son 40 dakika zor dayandım. gereksizce uzun ve olmamış film.
  • biyografik film izlemeye bayılırım. birazcık dikkat çekici olması dahi yeterli filmi izlemem için. bu film ise 2016 yapımı kötü ötesi bir film. abartlılı cümleleri ve sürekli inanç çatışmasını bir kenarı bıraksak dahi başarısız. yirmili yaşlarda bir kadını oynamak için elli yaşındaki kadın oyuncunun seçilmesi nasıl bir saçmalıktır anlamış değilim. üstelik ses tonu da dayanılacak gibi değildi. ilk kırk dakika sabredebildim. emily dickinson'ın başarılı bir şair olduğunu düşünmüyorum zaten. yaklaşık 2000 şiir yazmış olmasına karşın birkaç şiiri dışında iyi diyebileceğimiz özellikte şiiri yok. amerikanın erken dönem kadın şairi olması ve ölmüş olması dışında niteliğinin olduğunu düşünmüyorum.
hesabın var mı? giriş yap