• seçim ve sonrası mecliste elinden geleni ardına koymayan partinin mansur yavaş'ın başlattığı meclis canlı yayınlarından montajlayarak yaptığı videodur.

    https://twitter.com/…tatus/1338405628323225601?s=19

    canlı yayınları seyreden biri olarak o başı sonu kesilip montajlanan ifadelerin neye ve kimlere karşı olduğunu biliyorum.

    taş koyma, iş yaptırmama amacı ile mecliste çoğunluğunu kullananlar ibb meclisinde de var. işin komik yanı milliyetçi geçinen mhplilerde en absürd mevzuda akp peşinden ayrılmıyor beraber hareket ediyor...

    videoda olan mansur yavaş'ın en sinirli ifadelerinden birinin tam halini ekliyorum ki yaptıkları şeyin ne kadar ahlaklı ve müslümana yakışır olduğu anlaşılsın;

    https://youtu.be/g3g6m93qofk

    https://youtu.be/5se4f4fbrvq
  • biz tamamını verelim.

    ankara belediye meclisinden kaçan akp ve mhp'liler
    https://twitter.com/…tatus/1335893789555175424?s=20

    mansur yavaşın akpli meclise verdiği cevaplar
    https://twitter.com/…tatus/1335895317737304065?s=20
  • balon eko taksicilere, mansur başkan da bu kabadayı eşkıya sürüsüne vurdukça keyiften kuduruyorum amk.

    vur başkan vurduğun gol olsun. bu millet arkanda.
  • mansur başkanın akplilerin anladıkları dilden konuştuğu videodur. milletimiz skmeli- skmalı,hayt-huytlu hitabı sevip zevk alır.
  • çok beğendiğim derleme.

    bize böyle konuşan insanlar lazım. nazik sosyal demokratların halkta karşılığı yok çünkü. helal olsun mansur başkan.
  • yanıt olarak masaya çık tepin istersen yazacaktım yanıtlayamıyormuşum. kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
    t: keyiflendiren video.
  • akp’li güruh yıllardan beri böyle hitap ederken o kör gözleriniz görmüyor,sağır kulaklarınız duymuyordu.sizlere aynı muamele yapılınca kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaya başladınız haram yiyiciler.
  • (bkz: masaya çık tepin istersen)

    hahahahahahhahahahahahahaha
  • korkudan yorum kısmını engellemişler. yaptığı ahlaksızlıkları yorum altına yazıp bilene bilmeyene anlatmayalım diye muhtemelen.

    daha kendilerine yapılan eleştiriye tahammülü olmayan adamlar bunlar çok da ciddiye almaya gerek yok. yaptıkları şey kes - biç - montajladan ibarettir.

    işin güzel yanı artık akpliler bile bunlardan utandıkları için sosyal medya hesaplarından eleştiriyorlar ona gülüyorum en çok.
  • yemin ederim bir kez daha adama saygım sevgim arttı. yıllarca oradaki şeyler, böyle bağıra çağıra konuştular, çaldılar çırptılar, insanları baskıyla sindirmeye çalıştılar. şimdi hukuka uygun bir şekilde karşılarında gerçek bir "adam" görünce böyle g.t gibi kalırlar.

    seviyoruz seni mansur başkan.
hesabın var mı? giriş yap