• üniversite hazırlıkta 2014 yılında olması lazım arkdaşlarla konuşurken beşiktaşlıların derdi adalet değil neden biz fb ve gs kadar kollanmıyoruz ezikliği demiştim.beşiktaşlı olmayanlar bile hadi canım demişti bugün ne kadar haklı olduğumu gördüm.adamların aaletle yönetildi tek bir hata yok dedikleri maçta;haksız çift vuruştan kazanılan bir penaltı ve gs'nin hiç edilmiş en az iki penaltısı var.adalet dedikleri şey buz gibi kayrılma istediklerini aldılar şimdi gevşek gevşek konuşuyorlar.ama bundan sonra dedem,iki tane harbi düzgün karakterli beşiktaşlı arkadaşım var onlar dışında hangi beşiktaşlı adalet derse kallavi bir küfür bombardımanı yiyecek benden.en nefret ettiğim şey omurgasızlık şu hayatta.
  • maçlardan daha keyifli olan görüntüler. bazen sırf reyting artsın diye rol yaptıklarını düşünmüyor değilim
  • başlığın "adaletsizlik gören şaşkın gs tv spikerleri" olarak değiştirilmesi doğru olacaktır. ayrıca sağdaki spikerin konuşmaları olsun, tavırları olsun güldürmüştür.
  • dünyada futboldan iki gram anlayan hiç kimsenin penaltı demeyeceği iki pozisyon için bir haftadır ağlayan, beşiktaş'ın buz gibi penaltısının üzerine yatmaya çalışan kişileri gösteren video.

    yüz defa anlatıldı, başlıkta pek çok galatasaraylı arkadaş da kabul etti ki vida'nın eline top vücudundan sekip çarpıyor ve top zaten o görmeden önce medel tarafından kaleden uzaklaştırılmak amacıyla vuruluyor, kaleden uzağa giden bi topa vida niye eliyle dokunsun yahu? topu görmüyor bile ve dediğim gibi vücudundan sekiyor.

    diğer pozisyonda da onyekuru'nun el ile müdahale ettiği açık ve zaten ikili mücadele sırasında ilk başta necip'e faul yapan da o. buradan da ekmek çıkmaz size beyler.
  • neyse biz gördük darısı başınıza, şu cici babanızı bir gönderelim, kurullardan şike destekçilerini silelim de sizde adaletle tanışın.

    bjk lıların galatasaray ezikliğini, kompleksini gösteren bir başka başlık.
  • bu kadar zırlamayın lan. tüm götünüzü yırtmalarınıza rağmen hala galatasarayla aynı puandasınız, hala galatasaraydan köpek gibi korkuyorsunuz ama yapacak bişey yok. yıllardan gelen ezikliğin dışavurumu içindesiniz. kendinize dışardan bi gözle bakabilseniz, yaptığınız çocuk çocuk hareketleri full hd göreceksiniz.

    3-5 sene burak yılmaz'ın kendini yere atmasını konuştunuz, 30 senedir ankaragücü maçında olmayan bi şikeyi konuşuyorsunuz zaten (ama 8-0 falan diye dmden gelmeyin çok pis sikerim cahilleri), şimdi bi de tutturdunuz alanya maçı. hay sikeydim o alanya maçını. sezon sonunda sizi türk telekomda evire çevire silkelemedik mi sevgili beşiktaş çomarı, elinize elinize vermedik mi? haydi şimdi siktirgit.
  • görmediimiz şeylere inanmamamızı gerektiren bir olaydır. maçı izlemesek penaltıların tam tersi olarak verilmesi gerektiğini düşüneceğiz. medya böyledir arkadaşlar, kimsenin yorumuna inanmayın, herşeyi izleyin ama kendiniz de yorumlayın.
  • zevkten dört köşe oldukları gözleniyor. sebebi ne acaba * hahaha.
  • adet gören şaşkın gs tv spikerleri (bkz: yaran yanlış okumalar)
  • suyun başını tutan fetöcuların cezaevinin yolunu tutması misali. zor durum "cimbom ağlama" alışırsın.
hesabın var mı? giriş yap