• 100 gramlık kutular halinde satılan toz halindeki sinek ilacı. sulandırıldıktan sonra sineklerin gezindiği yerlere sürülüyor. *

    http://t3.gstatic.com/…ipnb7j80awuagoncudfq6xxjlga4
  • su ile karıştırmak suretiyle, boyama ve sprey yöntemi ile kesin sonuçlar veren ilaç.
    sinek ordusu ile savaşan şahsımı 5 dakika içinde zafere taşımış ve can çekişen sinekleri izlerken aldığım hazzı ikiye katlamış insektisid.
  • karasineklerin korkulu rüyası. eski çalıştığım kurumun yanında şehrin kanalizasyon hattı geçmekte idi. karasinekler hertarafımızı öylesine sarmıştı ki konuşurken ağzımızı kapatmak zorunda kalıyorduk. yürürken ayağınızın altında ezilenlerin çıkardığı ses mısır patlağı gibiydi. her akşam ilaçlama yaptırır ve her sabah ölenleri kovalarla çöpe attırırdık. veteriner bir arkadaşın tavsiyesi ile bu ilacı kullandık. sinekler yağmur gibi yağmaya başladı. 1 hafta sonra milyonlarcası yok oldu ve uzun süre karasinek görmedik. ilgili ilacı sadece veteriner ve zirai ilaç satan yerlerden bulabiliyorsunuz. şimdi baktım netten de alabiliyormuşsunuz.

    peşin not: ilaçla ilgili hiçbir maddi çıkarım yoktur.
  • gerçekten etkili lâkin bu ürün sanırım sadece kapalı alanlarda uygulanmalı. bahçede uyguladıktan sonra ilk gün gökten sinek yağmış gibi ölülerini görebilirsiniz ama çevrede ne kadar sinek varsa mıknatıs gibi çekiyor, sayıları daha çok artıyor ilerleyen günlerde.
  • tony soprano'nun sıkça kullandığı "karın ağrısı" anlamına gelen sözcük.
hesabın var mı? giriş yap