• kaynak olarak patronunu veren ahmet hakan'a cevabi verilmis soylemdir. haber linki
  • muhatapları ve ortamda bulunanlar böyle birşey olmadı diyor. aykut erdoğdu yanıma gelen bazı gazeteciler dedi diyor. bazı gazeteciler... bu yalancı twitter vekillerden gına geldi artık. biraz özgür özel gibi adamları örnek alın. bir iddia atıyorsanız isim isim açıklayın.
  • bir gazetecinin bir politikacı ile polemiğe girmesi, bunu patronunun adına yapması yerine, kendine güveniyorsa, haberleri düzgünce vermesi makbuldur. eğer iftira ile karşılaştığını hissediyorsa ve cevap verme gereği duymuşsa, bunu, çemkirmek yerine, neden iftiraya uğradığını açıklayıcı bir yazı yazarak dile getirmesi daha uygun olurdu. zira kendisine yapılmış bir iftira yokken neden üçüncü şahıslar adına konuşuyor, bu da ilginç.

    şu durumda, ne aykut erdoğdu akp genel başkanının doğan medya'nın sahibine sansür baskısını ispat edebilir, ne de ahmet hakan bu baskının olmadığnı ispat edebilir. ancak aykut erdoğdu'nun, bu sansür iddiasını şekillendirirken kullandığı ciddi maddeler bulunmakta:

    1. bu iftar yemeği ne zaman planlanmış, aydın doğan bu daveti ne zaman almış?
    2. bu iftar yemeği ne kadar etik? neden özellikle medya patronları çağırılıyor?

    kısacası zamanlaması ve davetlileri çok şüphe çeken bir etkinlik mevzu bahis. bu sebeple bu iddiaların ortada dolaşması normaldir, bu soruların sorulması meşrudur.

    halktan biri olarak kişisel kanaatimi söyleyim, ahmet hakan'ın aydın doğan'la yaptığı röportajdan ikna olmadım, cnn türk ve hürriyet'in yayınları gerçekten sansürsüz ve tarafsız olursa o zaman bu röportajın da samimiyetine ikna olurum. bu arada, tarafsızlık, bir ona bir buna "giydirme" değildir; tarafsızlık, doğru neyse onu haber yapmaktır.
  • üslubunda, algının da eksik olduğu bir ahmet hakan yazısı.

    bir kişinin tek baskın konuşmacı olarak var olduğu bir yere gider de onu paşa paşa dinlerseniz maalesef dediklerini onaylamış konuma düştüğünüzde pek savunanınız olmayabilir.

    yok eğer savunmuyorsanız sonradan öyle düşünmediğiniz temalı bir açıklama yaparsınız belki.

    bunu yapmak yerine "ordaydım ama ne alakası var" derseniz hatta bunu kendiniz de demeyip başkasına "ne alakası var onun onla" dedirtirseniz ya kulağınızın duymadığını ya da duyduğunuzu algılamadığınızı düşünürüz.

    ha (mesaj başka yere gider gibi oldu) buna alet olana da "yarın şu camları bi silsene" yeğen bile derler.

    yazık...
  • nedense ahc'nin ileride "baskı altındaydık, enis'e yirmi beş yıl vermişlerdi, korkuyordum" diyerek ya da doğan grubu'ndan ayrılırsa suçu aydın doğan'a atarak yalayacağını düşündüğüm tükürük.
    kimin doğru söylediği dha'nın ilgili haberlerinin sistematik olarak azalıp azalmamasıyla ortaya çıkacağı için ahmet hakan'ın ay sonunda neler yazacağını da nasılsa göreceğiz.
  • ya mal mısınız nesiniz? gelmiş herkes ahmet hakan haklı diyor?

    ne diyecekti aydın doğan, "evet cb haber yapmayın dedi" mi diyecekti ahmet'e.

    adam sandalyede iki büklüm oturmuş görmüyor musunuz?

    ihaleleri cb'nın iki dudağı arasında.

    zamanında başka bir medya patronu telefonda ağlamıyor muydu?

    bunları unutup gelmişsiniz, e bak adam hayır diyyor, demek ki aykut bey yalan söylüyor diyebiliyorsunuz.

    hakikaten süzme salaksınız.
  • chp ile durup dururken arayı açıp haberlerini yaptırmamak için yazılmış bir yazıdır.

    - aydın, şu yürüyüşü vermeyin.
    - ağam vermeyelim de bir şeyler üretmek lazım arayı bozmak lazım.

    tam da bu aşama'da ahmet hakan denen herif böyle bir yazı yazıyor.

    oğlum ahmet, biz seni zaten biliyoruz la bu kadar kasmana gerek yok. sizin destek vermediğiniz direniş aslında gerçek direniştir. uzak durun.
  • ahmet hakan'a sorulması gereken '' biz birbirimizi biliriz''. bu ülkede basın üzerindeki baskıyı ispatlamak nafile çabadır. basın üzerindeki baskıyı inkar ancak ve ancak, kendini , kendi varlığını inkar etmekle eşdeğerdir. resim bu kadar net iken , aksini düşünmek mümkün mü? daha dün referandumda takındıkları tavır , basın kuruluşlarının içinde bulunduğu vehameti göstermeye yeterli değil mi? ahmet hakan'ı aynaya bakmaya davet ediyorum
hesabın var mı? giriş yap