• akbank'ın "kart basım ve gönderim ücreti" adı altında ve başka birçok saçma sapan şekilde para aldığı kredi kartı türü. bir de "free" demişler adına ki böyle pis bir yaklaşım ancak türk bankalarına yakışır.

    https://www.kartfree.com/faiz-ve-ucretler
  • iş bankası maximum kart'ın aidatsız olanının normal aidatlı olandan neredeyse hiç bir farkı yok.

    ancak:

    - temassız özellikli alınamıyor.
    - üye işyerleri dışında yapılacak alışveriş karşılığında verilen 0,01 kr değerinde puanı vermiyor. (üye işyerlerinde puan kazandırıyor yine)
    - yine normal taksitli alışveriş yapılabiliyor ama ilave maxipuan, ilave taksit ve erteleme, indirim ve hediye ürün kampanyalarından yararlanılamıyor.
    - müzekart özelliği yok.

    ve bu aidatsız kartı alanlar:

    - atatürk havalimanı'nda sunulan %50 otopark indiriminden
    - ankara esenboğa havalimanı'nda vale noktasında bırakılan araçlar için geçerli olan indirimli vale hizmetinden ve %50 otopark indiriminden
    - iş kültür yayınları kitabevlerinde sunulan %20 indirimden
    - kanyon alışveriş merkezi'nde geçerli olan indirimli vale hizmetinden yararlanamıyorlar.
  • ing bank'ın pegasus plus kart'ı buna bir örnektir. aidat yok, bonus* kartların bütün özellikleri var, taksit var, pegasus uçuşlarında ekstra puan var, alışverişlerinizdeki puanları uçuşta kullanmak var, hatta tek yön bir uçak bileti hediye. daha ne olsun. insanın babasının yapmayacağı kıyağı yapan kart.

    not: bankacı, ing bank çalışanı/hissedarı veya troll değilim. kendi halide bir vatandaşım.

    yıllar sonra gelen edit: geçen gün arayıp aidatsız versiyonunun son kullanma tarihinden sonra yenilenmeyeceğini ve bana yeni kart ittirmek istediklerini söylediler. ben de "zamanı gelince bakarız" diyip savuşturdum. hakkımızda hayırlısı.
  • yıllardır kuveyytürk kullanıyorum daha para kestiklerine şahit olmadım.
  • garanti bankası (bkz: flexi card)
  • (bkz: en para)

    yakın geçmiş zaman itibariyle kredi kartını da kullanabildiğimiz mükemmel bir hizmet. eft ücreti yok, aidat ücreti yok, müşteri temsilcileri de çok tatlı olan internet bankacılığı.
  • türk ekonomi bankası, halihazırda bir kredi kartınız olması halinde bile "ürün segmentine uymuyorsunuz" diye garip bir bahane çıkartarak başvurmanıza bile olanak sağlamayabilmektedir. herhalde onlara göre tipiniz "bu para ödemek zorunda, öğrenci falan olması fark etmez" gibi bir şey olunca bu kartı vermekte zorluk çıkartıyorlar; çünkü aidatsız kredi kartı gibi bütün özelliklerden/ayrıcalıklardan yoksun bir ürünün nasıl bir müşteri segmentine verilebileceğini ben anlayamadım.
  • enparadan başka temassız özelliği olan ve aidatsız kredi kartı kullanan var mı?
  • taksitli alışverişlerde 4 ve üzeri alışverişlerde dikkatli olunması gereken kart.

    siz 4 taksit alışveriş yaparsınız, ekstre 2 taksit gelir. neymiş 2+2 şeklindeymiş anlaşma. ancak ister webden ister mağazadan olsun ödeme esnasında böyle bir bilgi verilmemekte.

    6 taksit beyaz eşya alıp da ekstrede 2 taksit görüp dumura uğramayın.
hesabın var mı? giriş yap