• gaziantep’in şahinbey belediyesi’nin ihale ile 216 bin lira değerinde kahve fincanı aldığının ortaya çıkması rezaletidir. hatta kepazeliktir. ayıptır, günahtır da diyeceğim ama siyasal islamcılar için kul hakkının bir önemi, değeri yok. yemeyi, dalavereyi ve lüksü seviyorlar.

    şahinbey belediye başkanvekili cuma güzel ise kahve fincanlarının ne için aldığı ile ilgili şunları söylemiş: “belediye bünyesinde çeşitli projelerimiz var. evlilik okulu, hoş geldin bebek, yetim ailelerle ilgili programlarımız var. bunlar kapsamında hediye olarak ailelere veriliyor.”

    link
  • yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek iddia.

    fincan değildir o. sincandır. komple almışlardır sincanı. nolur lan? sincan di mi? biri lütfen sincan desin. lütfen lan!
  • akp'li belediyeler ve milletvekilleri bunu hep yapıyordu ama gözükmüyordu. bir süredir haberleri çıkıyor. büyük ihtimalle dış güçlerin oyunu bu sanırım butona basıldı. yönetimi değiştirmek istiyolar.

    #kenetleninbaşkareisyok
    #yedirmeyelimyiyelim

    fincan küçük ama mide bulandırıyor.

    anadolu insanı böyle değildir, ağaçtan elma alsa dalına para asar ya. siz bedeviler bizim kültürümüzü, töremizi, ananelerimizi bitirdiniz.
    bu hırsızlık sadece maddi değil aynı zamanda manevidir.

    doyumsuzsunuz, açsınız, allah belanızı versin.
    ne islamsınız ne de türk.
    siz şamşeytanı çöl farelerisiniz.
  • ne zaman doyacaklarını merak ettiren satın alma olayıdır.
  • 20 liraya 8 parça kahve takımları var.
    216bin tl'ye 10 800 adet alınabiliyor.
    şahinbey'de ki şanslı 10 800 aileye afiyet olsun.
  • bu ayıptır ve hak gaspıdır. bu olay araştırın türkiye’nin her belediyesinde bu kadar olmasa da oluyordur. bu bizim karakterimizi yansıtıyor. eğri oturup doğru konuşalım. fırsatını bulduk mu ümüğüne çökeriz. böyle haberleri görünce şaşıran insanlara sinir oluyorum. lan nerde yaşıyoruz sanıyorsunuz siz izlanda da falan mı? bu bataklıktan be bekliyorsunki. ama yine gidecek bunu salt parti ya da coğrafya kavgasına dönüştüreceksiniz. sizin partiniz gelse de götürür arkadaşım. zihniyetler değişmeyeceğine göre sadece götürenin ismi değişir. yarında ona başlık açıp ona saydırırsınız.
  • esegin a*ına suyu kacırmak.
  • (bkz: tayyipist ahlaksızlığı)

    (bkz: tayyipist yüzsüzlüğü)

    (bkz: ülkede kriz varken tayyipist savurganlığı)

    bunlara izin veren erdoğan rejimi halka hesabını çatır çatır verecek...
hesabın var mı? giriş yap