• geriye dönüp baktığımda 16 yılda akp'nin yaptığını düşündüğüm en büyük yanlıştır.

    yahu tamam serbest piyasayı hakim kılmak için özelleştir, bir liberal olarak zaten böyle olması gerektiğini düşünmekteyim, ama o vergiler neden hâlâ yükseliyor? free market'in olayı zaten piyasayı girişimciye bırakmaktır. bunu da devletleştirmenin en büyük dezavantajı olan yüksek vergilerin yokluğunun verdiği rahatlıkla sağlamak gerekir.

    yoksa ben mi yanlış biliyorum arkadaş? okuduğum onca kitabı yanlış mı anladım? niye hiç kimse bunu argüman olarak göstermiyor?

    hadi bütün güncel türkiye sorunlarını, tartismalarini bir kenara koyalım, işin en temeline inelim ve her partinin ideolojik temellerine bir göz atalım, kimeoyversem meşhur şimdi, ordan çıkarım yapalım. konumuz da özelleştirme olduğundan ilk olarak 5. soruya bakalım. bir liberal olarak tabiki kamulaştırmaya karşı olduğumu söyledim, aman tanrım o da ne, sadece akp özelleştirme yanlısı, ulan iyiparti trt'yi satıcaz demiyo muydu?!? benzer durumu diğer bütün partiler için gözlemleyebiliriz. hatta bu açıdan bakınca en omurgalı perinçek oldu aslinda *. adam totaliter, militarist ve ağır devletçi perspektiften bakıyor, güncel konuları da bu bakış açısından değerlendiriyor.

    yahu asıl bu tarz konuların konuşulması gerekiyor, ülke nükleer santrali desteklemekle veya yerli otomobil yapmakla yönetilmiyor arkadaşım, herkes kendini gündeme kaptırmış, kimse hangi partinin nasıl politikalar izleyeceğini umursamıyor. halbuki siyaseti en temel amacı ülkenin nasıl yönetilecegi problemi değil midir, yoksa onu da mı yanlış biliyorum?

    neyse konu da iyice dağıldı başlıktan, acaba başlığı da "türkiye'de hiçbir partinin ideolojik temeli olmaması" mı yapsam *
hesabın var mı? giriş yap