• tatile falan çıktıklarına göre aile sorun etmiyor demek ki. eğer iddaa edildiği gibi aralarında bir ilişki varsa tabi.

    yıllar önce, 28 yaşında bir dallama, 14 yaşında bir kızın boğazına sarılmıştı gözümüzün önünde, bas bas bağırıyordu sokağın ortasında, "sen benden ayrılamazsın kızım, ben manitası terketti dedirtmem." diye kızı elinden zor aldık bunun, temiz de bir dayak yedi.
    sonra kız evine kaçtı ağlayarak. ertesi gün kızın ailesi geldi, hepimize temiz bir fırça attı, "bizim kızımızın namusundan size ne?" diye.
    sonra o pezevenk kızın adını numarasını dağıtmış bi çok yere. ama aile haklıydı, bize neydi, çocuklarının psikolojisinin bozulmasından, henüz çocukken belki de oyun sanarak başladığı bir ilişkinin ardından darp edilmesinden, bize neydi. aileye göre hava hoştu çünkü. ses edemedik. sadece böyle ebeveynlerin taa amk diye düşünebildik, hayret ettik.
    amiyane tabirle "sübyancılığı" meşrulaştıran bir aile gördüm daha evvel, yukarda anlattığım gibi, gerisi de beni artık şaşırtmaz.

    demem o ki, bunlar ünlü olduğundan kimse kimsenin boğazını sıkmaz, aile de haberdar olmasa o çocuk o adamla tatillere çıkmaz. aleyna reşit olduğunda ailesi "biz biliyorduk, bizim kontrolümüzdeydi ilişkileri." derse bizlere bok yemek düşer.
    nasılsa aleyna listelerde başa oynuyor, gerisinin bi önemi yok kimileri için.
  • ilgili şahıs 18 yaşına girse de şöyle boş haberlerden kurtulsak
  • alan razı veren razı türünde bir ilişkidir. yalnız, fotoğraflarda aleyna'nın sevgilisinin bacakları dikkatimi çekti ilk bakışta hangisi aleyna anlamadım, adamın nasıl tüysüz bacakları var.
  • emrah karaduman'ın 17 , aleyna tilki'nin 30 yaşında gösterdiği ilişki. yalnız emrah seviyor da aleynanın pek gönlü yok gibi. ben şahsen aralarında bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. varsa da bizene yaa amaan.
hesabın var mı? giriş yap