• an itibariyle ntvspor'da ne dediğini kendisi de anlamıyor.
  • kendisinin yönettiği bir beşiktaş maçında, ilhan mansız attığı golden sonra korner noktasına doğru koşmuş ve köşedeki bayrak direğini yerinden sökerek sevinmişti. maçın hakemi bu harekete sarı kart göstermemişti.

    bu olaydan 5-6 ay sonra, kendisini ordu'da gördüm ve sohbet esnasında ilhan'ın o hareketine neden sarı kart göstermediğini sordum. aldığım cevap "ilhan mansız bir forvet oyuncusu. forvet oyuncuları için gol atmak son derece önemlidir, moral için, motivasyon için vs... ilhan o golü atana kadar en son golünü 5 hafta önce atmıştı. yani o pozisyondaki bir futbolcu için 450 dk. gol atamamış olmak gerçekten moral bozucudur. bu kadar maçtan sonra da şeytanın bacağını kırıp, gol atmayı başarmıştı. ben de bu durumun farkındaydım ve sporcunun hem bu durumunu hem de insani yönünü göz önünde bulundurarak, içinde tutamadığı heyecanına karşı insiyatif kullandım, sarı kart göstermedim." diyerek beni benden almıştır.

    kısacası buralarda bol bol atıp tutuyoruz hakemlere ama görüyorsunuz ki adamlar sahada olan olayları nelere göre değerlendiriyorlar... bi kere ligi çok sıkı takip ediyorlar... bu hikayeden sonra kendisine saygım artmıştı. nerdeeeeeeeeeennn nereye ilhan mansız vb. sporcuları başka maçlarda da takip etceksin de psikolojisini anlayacaksın falan. helal olsun arkadaş.
  • yörük ali paşa'dır. milliyetçi hareket partisi'nin 5'inci sıra adana milletvekili adayıdır.
  • sürekli telefonuma dini içerikli mesajlar atan mhp adana milletvekili adayı.
    telefonumu nereden bulurlar anlayabilmiş değilim ve buna izinde vermiyorum.

    bu tarz mesajları engellemenin bir yolu var ise lütfen biri yeşillendirsin.
  • spor yazarı ali aydın'ın 10 mayıs 2015 beşiktaş gaziantepspor maçı ile yazdığı yazı, 11 mayıs 2015 tarihinde en beğenilen entrylerden birinde alıntılanmıştır.
    (bkz: #51236478)
    her ne kadar söz edilen maçta hakem tolga özkalfa beşiktaş aleyhine çok önemli hatalar yapmış olsa da, bu hataları ali aydın'ı referans göstererek eleştirmek, en basit tabiriyle komik, biraz daha komplike tabiriyle hıncallıktır.

    yaşı yetmeyenler salt bu başlıktan bile ali aydın isimli eski hakemin mesleğine nasıl son verdiğini öğrenebilirler.

    daha fazla bilgi edinmek isteyenler, tarihi osmanlı mecmuasının 3. cüzünün 1912. sayfasına bakabilirler efendim.
  • yönetmen. suret'in altıncı sayısındaki söyleşisinde "yeni yok yeah, bu ülke klişeci" naraları atarken, bir söyleşiye sığdırılabilecek bütün klişeleri orijinal laflarmış gibi anlatan.

    söyleşinin asıl bombası, "herkes kendine çok ciddi bir otosansür uyguluyor" (s. 57) dedikten sonra aynı sayfanın sonunda sorduğu "gizli bir otosansür uyguluyor muyum acaba?" sorusuna "hayır uygulamadım" (s. 58) diyecek kadar "yünik" bir arkadaşımız olduğunu göstermesi.*
  • fanatik fenerbahçeli olduğunu düşündüğüm adamdır... bundan 1 katrilyar kat daha iyi hakemlik yapabilirim...
  • yörük ali paşa. 80'de 45 gün işkenceye maruz bırakıldı, 28 şubat tarihinde irticacı diye damgalandı ama yetmedi balyoz geldi, ondan da beraat etti. balyoz davasında 2007'de çıkan word fontunu 2000'lerin başında kullandığı iddia edilen dijital belgede adı geçiyor diye yargılandı. "adı geçiyor" diye yargılandı, sizin adınız herhangi bir belgede geçti diye yargılansanız ve laf anlatamasanız ne yaparsınız?

    şimdi ise onu yargılayanlar yargılanacak ve onlar da kendi bozduğu adalet tartısından şikayet edecek.
hesabın var mı? giriş yap