• sari gelin albümünde ahmet özgül, cüneyt sözmen ve okan murat öztürk gibi kıymetli müzisyenlerin bulundugu türkü insanı.
  • dtcf tiyatro bölümünde şan ve koro öğretmenliği de yapmıştır (hala devam ediyo olabilir).
    ferhunde hanımlar'da oynamıştır.
  • ankara sanat tiyatrosu'nun biricik müzisyeni ve oyuncusu, astakademi'nin koro ve metin inceleme hocası. birkaç aydır tanıyor olmama rağmen hep hayatımda olmasını umduğum, hayata bakışı ve tavrıyla hayran olduğum, bizi çaktırmadan gündemle ilgili bilgilendiren, hayata dair küçük ipuçları verip bizi 'bugüne' iliştiren, melek midir nedir diye düşündüğüm canım hocam; iyi ki ast'la tanıştım, iyi ki tanıdım seni..
  • çalmadığı enstrüman var mıdır merak ettiğim müzisyen, tiyatrocu. ferhunde hanımlar da oynadığı "eşber" rolü ilen hafızama kazınmıştır kendisi.
  • abidir, candır, dosttur...

    sadece tanıdıklarına değil, herkese dosttur bu güzel insan. sobetine doyum olmaz. on parmağında on mariftet tam da onun için söylenmiştir. bi kere kendisi müzisyendir. bir çok müzik aleti çalar. ama çalma dediğim yanlış anlaşılmasın, hepsinin üstadıdır. hakkını verir. uzun yıllardır oyunculuk yapmaktadır. dizi oyunculuğu yapsa da, tiyatro sahnesinde devleşir. ankara sanat tiyatrosunda uzun yıllar hizmet vermiştir. ama öyle böyle hizmetler değil. oyun müziklerinin bestelerini yapar, sahnede çalar, aynı zamanda da oynar. o varsa tiyatro eseri kalite kazanır. ayrıca şu an astta devam eden akademi astın kurucularındandır. dtcf tiyatroda şan dersleri de vermiştir. şimdilerde istanbul’da, çeşitli dizilerde oyunculuk ve eğitmenlik yapmaktadır.

    yollarımız kesişti ve benim hayatımı değiştirdi. umarım sizin de karşınıza, hayatınıza böylesine değecek insanlar çıkar.

    yolun açık olsun hocam.
  • bizim için şampiyon filminde güzel bir oyunculuk sergileyen sanatçı.
  • bizim için şampiyon* filminde halis karataş'ın babası hasan karataş rolünde oynamıştır.

    ama o kadar güzel ve içten oynamıştır ki başrol oyuncusu olmasa bile hep o akılda kalan gibi olmuştur.

    misal o bold pilot gaziyi kazanırken gaziye bile katılamayan beretta gibi.
    ya da begüm atman karataş hanımın öldüğü sene bir gazi daha kazanan karataş'ın bindiği blaze to win'in arkasında üçüncü olan enyalios gibi.
    insan bazen kazananı severken kaybedeni de sever.
  • adam doğarken ayyaş baba tiplemesi için doğmuş
  • bir aile hikayesi dizisinde, gecmiste cocugunu cami avlusunda birakan fakir ama bir o kadar sevecen,samimi babayi canlandirmaktadir
hesabın var mı? giriş yap