• lady gaga'nın başrolünde olduğu american horror story'nin 5. sezonu.
  • lady gaga'yı da kadrosuna aldıklarını duyurmuş dizi.

    trailer benzeri kısa video şuradan izlenebilir.
  • lady gaga'lı trailer yayınlayarak ryan murphy'nin ne kadar işini bildiğini göstermiştir. jessica lange ve sarah paulson'ın ayrılmasının ardından diziyi ancak popülaritesi bu kadar yüksek bir isimle izletebilirdi. american horror story izlemeyen milyonlarca little monster ratingleri patlatacaktır sırf gaga için.

    "hotel" temalı 5. sezonun güzel olacağını düşünüyorum. shining havaları eseceği kesin. ayrıca coven ve freak show'un çok mekanlı dünyasından sonra murder house ve asylum'ın klostrofobik dünyasına da güzel bir geri dönüş olacağını tahmin ediyorum.

    heyecanla ekim'i bekliyoruz.

    make your reservation now.

    -og
  • 3uncu sezonun boklugunu nazar boncugu olarak saymistim. ama 4uncu sezonda da yarak kurek bir hikayeyle istikrari surdurduler. her yeni sezon oncesi yasadigim heyecani artik kaybettim.

    ilk 2 sezonun atmosferini ve kalitesini yakalamasini umdugum dizinin 5inci serisi.
  • büyük merak ve heyecanla beklenen sezondur..

    bu sezon çok mühim, ilk bölümden itibaren içine çekmesi lazım ki son iki sezondur süren durağanlığı ortadan kaldırsın, ben o sezonları da severim fakat özellikle 4. sezonda diziden sıkılıp izlemeyenlere şahit oldum..

    insanlar zaten sınırdayken bir de kemik kadrodan çok önemli iki isim kaybedildi, hadi sarah'ı geç ama jessica'nın eksikliğinin sadece lady gaga ile giderilebileceğini düşünmüyorum, sağlam birkaç isim daha gerekli..
    mesela zachary olsa oo tadından yenmez..
  • jessica lange gibi bi' efsanenin boşluğunu lady gaga doldurabilir mi sorusuna içten içten "mümkünatı yok" diyorum ama umarım ryan beni şaşırtır ve bu sezonun 3'ü ve 4'ü telafi etmesi gerektiğini düşünen ben gibileri haz manyağı yapar
  • aklımda "lady gaga'nın oynadığı sezon" değil "jessica lange'in olmadığı sezon" olarak yer edecek olan dizi.
  • jessica lange olmayacağı için eksik, lady gaga olacağı için ise sükse yapacak olan american horror story sezonu.
  • son 3 sezonun finaline ismini yazdırmış sarah paulson' ın kadroda bulunmadığı ahs 5. sezonudur. bu hanım kızımız kadroda olmasa da bu sezonla ilgili birkaç kelam etmeden duramamış:

    "bence dünyada hiçbir şey bunun kadar heyecan verici olamaz. gerçekten, o lady gaga! yani, hadi ama. bu harika bir şey! ryan bunu sır olarak tutmamı söyledi. ona geçen günlerde 'bunu sen açıklamazsan ben açıklayacağım. bir şeyler söyleyeceğim!' dedim, o 'söyleyemezsin!' der gibiydi, ben de 'evet, söyleyeceğim'. ve sonra açıkladılar. tüm bunlar ben yaptırdığım diye oldu. aslında olmadı."
hesabın var mı? giriş yap