• ankaraspor'da parlamış, şu aralar akhisar belediyespor'da forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu. önümüzdeki senelerde, daha iyi yerlerde olacağına eminim.
  • akhisar belediyespor'un en parlak oyuncularından biriydi kendisi şu ana kadar. takımda en değişmeyecek dişlilerden biriydi. lakin 5 aralık tarihinde kadro dışı bırakılmış ve nedeni resmi sitede açıklanmamış. merak ettim açıkçası.

    kendisi akhisar'ın 10 numarasıdır. kıvraktır ve saha içi görüşü standardın üzerindedir. oyun içi devamlılık ve fizik gücü konusunda sıkıntıları vardır (topa sert vurma konusu dahil). keşke biraz daha genç olup pişebilseydi. potansiyel bir yetenek görünümünde ancak kendisi 1988 doğumludur.

    a2 takımla antrenmanlara başlamadan önce kendisine 10 gün izin verildiğine göre, devre arasında kendisine kulüp bulması istenmiş olabilir. umarım öyle değildir çünkü süper lig'de uygun bir takım bulması zor. akhisar'ın kadrosu ise oldukça alternatifsiz. birbirlerine ihtiyaçları var.

    bu arada bu oyuncuya dair yalnızca 1 entry olması ilginç. zira, göze hoş gelen bir oyun yapısı var bu adamın.

    son olarak henüz 2. entrysinde sanal dünyaya dair bir şeyler yazmak istemezdim fakat bir düzeltme yapmalıyım: fm 2013'te central midfielder pozisyonunda oynadığını yazmışlar ama anıl taşdemir attacking midfielder pozisyonunda oynamaktadır ve ideal pozisyonu orasıdır.
  • orduspor'a transfer olan, yerli en iyi orta saha oyuncularından birisidir. ordu bu topçuyu, 2 sene sonra beşiktaş'a ya da trabzonspor'a büyük paralara satacaktır.
  • (bkz: söke)
  • 2013-2014 sezonunda ordusporumuzun beynidir, maestrosudur.
  • 10 numara oyuncudur
  • az önce fethiyespor orduspor maçında kornerden şaka gibi bir gol atan yaratık.
  • 400 bin euro karşılığında orduspor'dan trabzonspor'a transfer olan başarılı orta saha.
  • trabzonspor tarafından sözleşme detayları açıklanmıştır..

    http://www.kap.gov.tr/…ldirim-detayi.aspx?id=366947

    --- spoiler ---

    profesyonel futbolcu anıl taşdemir'in kulübümüze transferi konusunda orduspor kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. anlaşmaya göre, orduspor kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000.-tl ödeme yapılacaktır.

    anıl taşdemir ile yapılan 3 (üç) yıllık sözleşmeye göre;

    2014-15 futbol sezonu için 850.000.-tl garanti ücret ve 10.000.-tl maçbaşı ücreti,
    2015-16 futbol sezonu için 850.000.-tl garanti ücret ve 10.000.-tl maçbaşı ücreti,
    2016-17 futbol sezonu için 850.000.-tl garanti ücret ve 10.000.-tl maçbaşı ücreti ödenecektir.

    --- spoiler ---
  • gelen haberlere göre daha oynamadan sefa yılmaz'a karşılık kayserispor'a verilmiştir.
hesabın var mı? giriş yap