• önderimiz mustafa kemal atatürk'ün naaşı bulunan anıtkabir'de gerçekleştirilen skandal uygulama;

    "gazi mustafa kemal atatürk'ün anıt mezarının bulunduğu anıtkabir'in, otomatların, misak-ı milli kulesi’nin alt tarafındaki bölümüne atıştırmalık yiyecek ve kahve satışı için otomat büfeleri yerleştirildi."

    orası bir avm ya da metro durağı değildir. daha önce de anıtkabir'e çocuk parkı yapılması gündeme gelmiş büyük tepki sonrası bu uygulamadan vazgeçilmiştir.

    ivedi aksiyon alınmalı ve otomatlar anıtkabir'den kaldırılmalıdır.
  • sakıncası olmayan uygulamadır. bu kadar geri kafalı olmanın anlamı yok. şekeri düşen olur, ilacını almak için suya ihtiyaç duyan olur vs. basit ihtiyaçları gidermek için kullanılır. buluttan nem kapmaya gerek yok.
  • inançlının da, ulusalcının da yobazı çoktur, birbirlerine göre sadece simetrik yerlerde durmaktadırlar, bunu gösteren başlıktır.
  • ak çomar ayılar zora düştükleri zaman anıtkabir'e şov yapmaya gittiklerinde daha verimli oynamaları için enerjiye ihtiyaçları olabilir. mantıklı.
  • bütün mezarlıklara konarak geliştirilmesini destekliyorum. mezarın ortasında bir kahve molası bir piknik havası olsun çöpleri de sağa sola atarız.
    diriye saygımız yok ki ölümüze olsun.
  • anıtkabir ticarethane değildir.

    içerisinde türk tarihine damga vurmuş kişilerin kabri vardır.

    yapılan uygulama hatalıdır.

    illa ki otomat konulacaksa bu cihazlar anıtkabir alanı dışındaki bölgeye konulmalıdır.
  • anıtakabir'e gidenler bilir oranın büfesi ucuzdur insanlar orada kuyruk yapıp sıkıntıya sokuyordu. böyle daha iyi olur. en azından su vs. gibi ihtiyaçları otomattan hızlı bir şekilde karşılarlar.

    bence her olaya atlamaya gerek yok.
  • atatürk sevgisinin bokunu çıkarmak.

    ülkenin sağcı yobazı ne kadar lanetse solcu yobazı da o kadar lanet amk! ulan yazın sıcağında git bakayım oraya aslanlı yolun bitiminde dilin götüne yapışıyor mu yapışmıyor mu susuzluktan. bi rahat bırakın şu adamı. birisi kalpak giyip şov yapar öbürü fes giyip şov yapar. bi bitmediniz hammmınaa!!!

    edit: ekleme.

    saçma salak acayip garip yorumlar üzerine yazma gereği duydum. ulan ya yemin ederim millet çok değişik kafalar yaşıyor * adam beni kafa kesen islamcı olarak görmüş bu yorumdan ahahaha. yemin ederim bunlarla köpektaparlar arasında gram fark yok. benim çevremde ne kadar atatürkçü olduğumu herkes bilir. atatürkçüyüm deyip 5 sene boyunca ankara'da oturup mezun olduğu gün anıtkabire giden insan tanıyorum amk. burda edebiyat yapan kolpaların çoğu anıtkabir yüzü görmemiştir. ben atatürkü severim ama tapacak kadar değil kardeşim. kimseyi tapacak kadar sevmem annem dahil. siz nasıl bir sadist psikopatsınız ki "atam sen kalk da ben yatam" diyebilecek kadar manyakça bir düşünce içindesiniz? olum siz böyle deyince bir atatürkçü olarak ben bile iğreniyorum sizden. atatürk'e biraz da olsa meyilli olan vatandaş ne yapsın? kafanda kalpakla anıtkabire gittin ya en atatürkçü sensin yarram! (o kalpağı şov için değil de zamanında harbiden giymiş ve anıtkabire o kıyafetlerle giden dedelerimi tenzih ederim)
  • tarihin en büyük felaketlerinden birinin yaşandığı yerler olan auschwitz-birkenau nazi kamplarında bile yiyecek içecek otomatı var, hatta dilim pizza tarzı fast food yiyecekler de bulmak mümkün.

    insanların karnı acıkabilir, susayabilirler, canları bir şeyler atıştırmak isteyebilir abartmaya gerek yok.
  • bu kadar büyütecek ne var anlamadım. içinde market de vardı zaten
hesabın var mı? giriş yap