• evet arkadaşlar maalesef sahibi tarafından terkedilen hem de sokağa atılan bir can. sevgili ankaralılar lütfen bu güzel kediye bir yuva açalım. daha önce hiç sokakta yaşamamış! haydi bu soğukta sokakta kalmasın...

    güzel kedimiz budur. iletişim

    edit: kedimize yuva bulmuştuk ama maalesef geri geldi...sahiplenen kişi ilk defa bir kedi ile yaşamaya çalışan biri...kediye verdiği mamaları yemedigini görünce panik yapmış kediye bir şey olacak diye...kedi travma geçirdigi için yemek yememiş sanırım.. terk edildiği için travma yaşıyor galiba....kedi konusunda tecrübeli birilerinin sahiplenmesi çok daha iyi olacaktır....bu arada kediyi sahiplenen ama geri getiren kişiye suçlama yapmayalım lütfen....kendisi de oldukça üzgün....ve evet kedimize tekrar yuva arıyoruz..
  • bir an önce yuva bulmasını umduğum kedicik.sokakta yapamaz geçici de olsa kalacak bir yer bulalım
  • soğuğa terkedilmemesi gereken güzel bir can. up.
  • başlığı okurken "o kedi acaba ben olabilir miyim?" diye düşünmedim değil.

    (bkz: ayaz)
    (bkz: ankara)
    (bkz: sahipsiz)
    (bkz: e bu ben)
    (bkz: aşırı serbest çağrışım)
  • inşaallah alıştığı sıcak yuvaya kavuşur hadi el birliğiyle up up
  • arkadaşlar sabah ola hayrola dedik...haydi şu güzele bir yuva sevgili ankaralılar....
  • bizde kedimizi gordion avm otoparkında terk edilmiş olarak bulup sahiplenmiştik. kazak alır gibi evcil hayvan al/sahiplen, sonra biraz uğraşmanın gerektiğini görünce ya da ilgini yitirince hop sokağa. zamanında anan baban seni ataymış keşke sokağa. nasıl vicdan rahat uyuyabiliyorlar anlayabilmiş değilim.

    millet, evcil hayvanların bebeklerden farkı yoktur. sizi kısıtlı anlarlar, sizden kısıtlı şey talep ederler ve size karşılıksız bir sevgi beslerler. her evde bir evcil hayvan bulunmalıdır. evcil hayvan beslenmenin insan psikolojisi üzerindeki olumlu etkisi ispatlanmış bilimsel bir gerçektir. alerjim var bahanesinin arkasına saklanmayın. bu tamamen tedavi edilebilir bir durum.

    ha birde asla satın almak gibi bir gaflete düşmeyin, sahiplenin. evcil hayvan satanı da bir gün satarlar umarım!
  • aga bir kedinin masrafı ne olabilir? bi dünya borç ödüyorum da bizim şeronun masrafı gözükmüyor bile.. ayda bir mama, kum, aşı.. aha bugün kıçına yine yiyecek aşıyı.. biraz mayışırda akşam ayaklarım rahat eder.. düşman gibi ayaklarıma atak yapıyor eşşoğlueşşek..

    nasıl tanıştığımıza gelince ;

    ekimin başında, eski evde toparlanırken malum geç yatıyordum.. geceleri bir kedi cıyaklamaları geliyordu.. çıkıyordum balkona. yavru bir kediyi büyükler aralarına almıyor, onun kavgası.. bütün hafta izledim yavru kediyi.. aslında büyükler kovduğundan değil de, büyük kedileri rahat bırakmıyordu eşşoğlueşşek.. haftasonu tüm eşyaları yüklettik kamyona, tam yeni eve doğru geçeceğiz ki arabanın dibinde dolanıp, elimde ki poğaçaya salça oluyor eşşoğlueşşek.. dibime gelip miyavlamıyor bayağı zıplayıp elimden düşürmeye çalışıyor

    aldım elime, attım arabaya, getirdim yeni eve..2 aydır bizimle, hala cambaz, hala en sevdiği şey kendinden büyüklerle güreş tutmak. (tabi bu durumda o büyükler bizim ayaklar oluyor.) evde de kimsenin gidip kucağına yatmaz, beni sev demez. kendini sevdirmez. ben hariç.. benim hep kucağıma, koca göbeğime yatar uyur, kendini yalar sonra gelir beni yalar. kedi sahipleri bilir, kediler kolay kolay insan yalamaz. yalıyorsa sizi çok seviyor demektir. kısaca hayvan bile biliyor iyiliğin de, kötülüğün de nereden geldiğini...
  • kardeşim bakamayacaksan alamayacaksın kediyi bu bu kadar basit. yavruyu sokaktan alıyorsun evde yetiştiriyorsun sokak görmemiş hayvan alışmamış evde büyümüş sokağı bilmiyor. hooop işim çıktı şimdi git sokakta yaşa diyorsun. can oğlum bu can. çocuğunu da sokağa atabiliyor musun bakamıyorum sebeplerim var diye. yazık havyancağıza. tek günahı yanlış ellere düşmesi.
  • pet shop sahibine tav oldum. ulen para kazanmak için hayvan alıp satıp kar ederken iyi dimi. allah rızası için idare ediver işte bir süre. ne o öyle bir gün içinde alan olmazsa sokağa atma tehditleri falan.
hesabın var mı? giriş yap