• içindeki devi uyandır adlı kitap da zatın eseridir.
  • kendisi bill clinton' a da nlp semineri vermiş, richard bandler ve john grinder'den sonra bildiğim en iyi nlp eğitmeni'dir
  • "yaşantımızı değiştirebiliriz.yapabiliriz,sahip olabiliriz ve tam istediğimiz gibi olabiliriz" diyen gelişmiş beyin ve kişilik.

    (bkz: sınırsız güç)
  • kafamdaki sarlatan tanimina birebir uyan sevimsiz bir eleman. milletin beynini yikayip kakaladigi kaset ve kitap paralariyla neler yaptigi nasil yasadigi merak edilen kisi.
  • del mar'da yaşamaktadır kendisi. güçle kafayı bozmuş insanların hoşuna gidecek seminerler vermekte, kitaplar yazmaktadır..
    "it's not about power over other people. it's about power over yourself!"
    - unlimited power adlı kitaptan. http://www.amazon.com/…890577-3149431?redirect=true
  • audiobooktan sesini dinlendigimde; agzindan sactigi tukuruklerin sel yaratabilecegi inancına kapıldığım kişilik. özellikle "total success" derken dilini dişlerinin arasına o kadar sokmaktadir ki şapır şupur sesleri arasında cümleler yok olmaktadır.
  • tony robbins olarakta bilinir kendisi
  • sınırsız güç kitabını okumak için cesaret gereken insancıktır. öyle bir kitap ki inanır mısınız bitirmeye cesaret edemedim. kitabın yarısına kadar "john ayyaşın biriydi hiç parası yoktu ve bir işi de yoktu, ama benim size öğreteceğim tekniği kullandıktan sonra yılda 1 milyon dolar yapan yakışıklı bir adam oldu" şeklinde hikayeler anlatarak bizi anlatacağı tekniğe hazırlıyor. yok "larry kaza yapmıştı götü parçalanmıştı ama bu teknikle göt yaptık" yok "helen mokar hastasıydı tekniği kullanarak boğaz köprüsü yaptı" gibi envai çeşit hikaye anlatınca adamdaki sahtekar potansiyelini içinizde hissedebiliyorsunuz.
    sonlara yaklaşınca adam tekniği anlatmaya başlıyor ki o an alıyorsunuz o kadar boş o kadar salak bir teknik ki, yani sonunu okuyunca, abi parasızdım senin onun gibi dangalakların parasıyla ayakta durabiliyorum, sanki anlamış gibi yap hikayeni de bana gönder ki yeni kitabımda anlatiyim, para kazanayım diyecek diye korktum.

    demese bile öyle olduğunun farkındayım.
    en memnun olduğum kısım ise kitabın korsanını okumuş olmamdı. lanet herife beş kuruşum gitmedi...
  • içindeki devi uyandır isimli kitabında seans başına 3.000 dolar aldığını beyan eden nlp uzmanı.
hesabın var mı? giriş yap