• twitchte bir türk yayıncı. kendisi gayet iyi oynar aynı zamanda istediği zaman oldukça troll ve eğlenceli olabiliyor. boktan püsürükten yayıncılardan az izlenmesi çok üzücü.
  • twitchte lol ve pubg yayınları yapan türk yayıncı. lol'de challenger olduğunu söyler ve her sezon birkaç hesabını challenger a çıkarır. tr de euw de oynuyor genelde. iyi bir yayıncı olmasıyla birlikte pek reklam yapmayı beceremediğinden sanırım fazla izleyeni yok.
  • bir zamanlar twitch ve lol aleminin parlayan , şimdilerde ise kaymış ve eski popülaritesine sahip olmayan oyun yayıncısı. şahsi fikrim kendini tekrarlayan yapısı itibari ile izleyici kitlesini sıktı ve kendinden uzaklaştırdı.ayrıca yıllarca sadece lole abanıp sonra izleyici kitlesi bu kadar lole alışmışken diğer oyun türlerine geçiş yapması ile de geride kalan sadık izleyicilerinide kendinden uzaklaştırmıştır. bir aralar 5.000 kişinin online izlediğini hatırlarım geçenlerde yayınına denk geldiğimde 20 kişi falan izliyordu. izleyici sayısı neden bu kadar düştü diye chatte soru soran izleyicilerede hakaretler yağdırıyordu. kaygı duyulası bir çöküş.
  • (bkz: apophis) şey bunu 02-03-04 ü felan açılacak mı merak ettim.
  • liseden arkadaşım bir zararını görmedim yolu açık olsun.
  • bir nefes alması gereken yayıncı. benim gibi sabırlı bir insanın bile ancak 6 ay dayanamadığı lol camiasına yıllardır katlanmaktadır. diyeceksiniz ki para kazanıyor evet doğru kazanıyor ama lol kitlesi bir süre sonra gerçekten mental olarak insanı aşırı yıpratıyor. normal mantıkla diğer oyuncuların veya hakaret edip sövenlerin neden böyle yaptığını anlamıyorsunuz ve muhatap olursanız daha da çıldırır hale geliyorsunuz. yıllar sonra ilk defa aklıma gelince yayını izledim, oyun oynarken eziyet çeken bir yayıncı gördüm.
hesabın var mı? giriş yap