• bu eylem iki sekilde gerceklesebilir. arabada icmek sonrasinda veya virajli yollarda seyahat esnasinda. her iki durumda da kusmugun iyi temizlenmesi lazimdir. yoksa gunes vurdukca pek bi pis kokar. (bkz: kokarca ile anal sex)
  • bu eylemi gerceklestirenin otoyol kenarinda arabadan atilmasiyla sonuclanabilir. dosemeye zarar vermemek icin torba, kesekagidi, cep, suveter, vs. kullanilmalidir. garantili yontem camdan disari kusmak seklindedir. kafa kiyaksa cama kafa atmak ve iceri kusmak seklinde gerceklesebilir.
  • kuzen olan alwaysdrunk'ın gerçekleştirerek beni 3 saat boyunca elimde kova ve süngerle mahallenin şebeğine çevirmesinin pratik hali..

    araba içerisinde alwaysdrunk,baba ve broken,eve doğru yol almaktadırlar..kandaki alkol oranı,fokların sayısından daha fazladır..
    baba-kaç bira içtin sen?
    broken-eheh..7-8 bi de cin falan içtim..
    baba-falan ne lan? peki bu* kaç tane içti?
    broken-o mu? sadece bi...
    alwaysdrunk-böaaağğöörkk..rööagğğğ
    baba-hmm...gördüğüm kadarıyla kokoreç ve midye de yemişsiniz..
    broken-...............
    alwaysdrunk-öööğ..öö
  • ayrıca
    (bkz: vitese boşalmak)
  • eğer döşemeler ucuzsa hemen yenisi ile değiştirilerek örtbas edilebilecek olay. ancak kokunun çıkarılması lekenin temizlenmesinden daha kolay değildir.
  • arabamı ilk aldığım gün kuzenimin yepisyeni koltuklarımın üzerinde gerçekleştirdiği eylem.
    olay esnasında pencerelerin sonuna kadar acilmasi, tam gaz moduna geçilmesi ve sinirlere hakim olunması şiddetle tavsiye olunur.
  • arabayı yaksan da kusmuk kokusunun hiçbir şekilde yok olmamasına yol açan eylemdir.
  • keşke hep çocukken yaptığım bir eylem olarak kalsaydı anılarımda. keşke beni de "aa bu çocukken falanın arabasına kusmuştu" diye ansalardı. ama olmadı , olamadı.

    geçen sene. evde arkadaşla vişne-votka içiyoruz. çok sevmem zaten. sonra bordo pejo 407 si olan bir başka arkadaş bizi dışarı çıkartıyor.

    gitiğimiz yerde yine içiyoruz. dönme vakti geliyor. konya yı bilenler için hilton dan zafer e gidiyoruz.arkada oturuyorum. sonra oldu olmadı uzanıyorum. üstümde örgü bir pelerin var. bordo pejo 407 si olan arkadaşa dur bi diyorum.

    alt geçite girdiğinden az bekle diyor.halbukisi gece saat 2-3 yol boş.onlar alt geçitten bir an önce çıkmayı hedeflesinler ben pelerini ağzıma dayamış olmam nedeniyle püskürerek kusuyorum. döşeme, tavan, camlar. keskin bir koku yayılıyor etrafa, boğazım yanıyor.

    sonra alt geçitten çıkıp sağa yanaşıyor araç sahibi arkadaş. o arabayı havalandırıyor, diğer arkadaşım da beni. hala her konuşmada adım geçip, gülerek anlatılıyorum.

    olaya araba sahibi açısından bakamıyorum yıllardır arabalara kusan birisi olarak. ya biz ne olalım, bizim gönlümzüde açılan yaralar.
    sizlerin arabası kirleniyor sadece bizimse yüreklerimiz. hafif yere bakar kısık gözlerle izliyoruz sizleri arabanızdan bahsederken.
  • en azından kapasite bakımından 5 kişiyle sınırlı olması nedeniyle yakın veya hiç olmazsa birlikte içilmiş arkadaşlara rezil olunacak, otobüse yahut minibüse kusmaktan ve onlarca gözde mikrop mertebesine ufalmaktan daha iyi olacak eylem. tabi arabasına kusulan tarafından bakılırsa durum biraz daha farklı görünebilir.
  • şayet arabasıyla arasında duygusal bir bağ bulunan birinin aracında icra edilirse kusan zat-ı şahanenin o arabayla ezilmesi gayet yerinde olan eylem.
hesabın var mı? giriş yap