aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • aşı meselesini gayet iyi ele almış. toplumun aynası olmuş dizi.
  • üstüne vazife olmayan işlere girişerek toplumun huzurunu kaçırmış dizi. twitter'da hak ettikleri cevap verilmekte kendilerine. çok güzel senaryoymuş aslanlarım benim. zeka fışkırıyor bir daha olmasın.
  • insanlara pcr ve aşı gibi dayatmaların yapıldığı bugünlerde, üzerine vazife olmayan aşı ve covid meselesini, bilimle ilimle alakası olmayan bir dizi tarafından zorlanmaya teşebbüs edilmesi. topluma aynayı yanlış tutarak cezalandırılması gereken dizidir.

    şakşakcılara ise sadece gülüp geçmek gerekir. ortada bir cahil varsa o da “bianlık gafletle olduk işte aşıyı ve savunucaz” mottosuyla aşıyı savunan asıl yobazlardır.
  • doğru konu işlemiş dizi. geri zekalıları bu kadar delirten her ne varsa doğru bir iş yapıyordur. bu geri zekalıları gebertene kadar delirtin. dünya temizlensin.

    dikkat edin aşı karşıtları aktroll kadar karmalı tipler hep.
  • benim anlamadığım günlerdir burada küçücük bebeklere nasıl aşı vurdular diye herkes tepki gösterdi. şimdi kalkıp doğumu yaklaşmış hamile kadına zorla aşı vurmaya ikna eden bir dizi için neden "kudurtucu dizi" diyorsunuz?
    neyin intikamı veya neyin dalga geçmesi bu? dönüp bir bakın ben ne savunuyorum diye. kudurtucu, düz dünyacı, ıhlamurcu diyerek milleti aşağılayarak bir yere varabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
  • aşı karşıtları iyice zıvanadan çıktı. suriyelilerden önce bunları yollamak lazım davul zurnayla. buyur kardeşim suriye kırsalı çıkar maskeni de aşı da yok takıl istediğin gibi diyeceksin. dizi film izleyemez olduk bunların yüzünden. bir cümle geçiyor haddini bil tehdidi öteki bir gerçek söylüyor terbiyeni takın tehdidi beriki aşı olmadım hastayım şimdi pişmanım diyor senaryonuz güzelmiş. sizden bir rahat yok mu deliler yahu
  • tüm dünya yeni sezonlarını çekti, izliyoruz bir bir;

    birinde bu vb. dayatma ya da aşılama mevzusu var mı, bu pandemi, covid birilerinin işine fena halde yaradı ama en çok kimin ve neden bunu zaman gösterecek.

    aşı olana neden oldun demiyorsan olmayana da neden olmuyorsun demeyecek diğeri, aşı olan insanların yeniden yakalandığına ya da hayatlarını kaybettiğine herkes kendi dünyasında illa tanık olmuştur, tam bir bilinmezlik içindeyiz.

    gaza gelmeye, getirilmeye gerek yok. kimsenin bağışıklığı bir değil, kimse kimseye ah etmesin, art niyetle bakmasın, amaçlanan bu, izin vermeyin.

    aylardır herkes kendi psikolojisi içinde yıpranmış, çelişkili durumda, bırakın dizileri mizileri yüreğiniz neyi istiyorsa öyle yapın.

    arka sokaklar kim, bitmek bilmeyen bir koyun dizi, gündeme bu şekilde gelecekti elbette. daha ciddi işler izleyin, onlarla bana gelin.
  • - bill gates?
    - buyrun benim?
    - ben arka sokaklardan rıza baba.
    - beni tevkif etmeye mi geldiniz?
    - yok be abi.. daşşaklarınızı yalamaya geldim. açın
    - al... al çabuk. hepsini al.
    - glork glork.. abi seni ve kutsal sıvılarını koruycaz.. gubulork..
    - susssh.. sus propaganda orospusu. sus ve yalamaya devam et
    - glag glag glag aşısızlarla müjadele etçez abi..
    - ohhhşş.. törkiş televiyjın veri nays.. şimdi arka sokaklarını dön bana..
  • haftaya da bebeklerini aşı yaptırmayan aileleri merkeze alsınlar da görsünler günlerini dediğim dizi. yalnız bu sefer merkeze götürürken maskeyi takmayı unutmasınlar lütfen, iyi örnek olmuyorlar izleyenlere. sonra herkes diyecek ben de aşı oldum ben de götü başı dağıt.. öhöm ben de maskesiz gezeyim falan. bu ne bilimsizliktir yahu.
  • mehmet karahanlı açık açık küresel güçlere hizmet ederdi ama rıza (baba) kendisini bu zamana kadar iyi saklamış.

    adamın asıl niyeti 15. sezonda ortaya çıktı. bu kadar ince işlenmiş bir karakteri bir yerli dizide görmek şaşırtıcı.
hesabın var mı? giriş yap