• her looser'in can simidi olmaya aday motto. dahilik ve delilik arasindaki ince cizginin aksine, yoktur boyle bir$ey arkada$lar. hadise aslinda $oyle geli$mektedir:

    kizimiz/delikanlimiz a$ik oldugu iddiasindadir, ve soylemleri de* bunu dogrular niteliktedir ancak hadise bencil bir "istiyorum bana ne!"den ibarettir. eh, bu durumda kar$ilik goremeyen a$kin ha$irt diye nefrete donu$memesini beklemek iyimserllikten de ote salaklik olur, ki yapmamak lazim. yoksa niye a$kla nefret arasinda bir cizgi, ustelik de incesinden olsun? olsa olsa daglar kadar fark olur nitekim..

    mikado reporting.. haydar dumen relationships institute - mental division.
  • disardan bir etki olmadikca kendi kendine asla duzelmeyen, insani bitiren bir saplanti, bundan cikan insan adam olma yolunda demektir. (bkz: beni oldurmeyen sey beni guclendirir)
  • ekvator çizgisi kadar gerçek, görülmeyen ancak iklim farklılıkları yaşandıkça hissedilen ince kırmızı hat.
  • söz konusu ince çizgi var oldugu surece hicbir problem yoktur aslında. ne olursa o incecik çizgide yürümeye başlandıgında olur; aşk ve nefret karısır, aynı insana odaklanır. askı kaybetmemek adına sevgiyi sevgiliye verirken cömertçe, siz nefretin karanlıgında erimeye baslarsınız.
  • cizginin kayboldugu durum icin ise (bkz: severken nefret etmek)
  • gercekten a$iksaniz, yollar ayni yone giderken seversiniz, ama o yol ayrimina geldiginizde eger gercekten sevmi$seniz nefret ba$lar. vucut kendi damarlarinda gezinen ve sahipsiz kalmi$ a$k olgusunu evirir cevirir kurtulmaya cali$ir sanki icinde ki bu yabanci cisimden. a$kin bittigi nokta vucudun bu tepkimesi ile ortaya cikar ve bunun adi da nefrettir. nefret sondurur a$kin acisini, zaman siler izlerini... sonra doner bakarsiniz, artik icinizde kalmayan eksik $eyler size garip gelir, neler yapmi$im ben , ne salakmi$im dersiniz, nefret etmi$liginiz bile garipsenir kendi kendinize; durbun artik ters donmu$tur , minicik kalmi$tir eskinin problemleri , icinde olmadiginiz bir durumu ya$ayamamanin verdigi rahatlikla bakarsiniz kendi kendinize, i$te o andir a$kin da nefretin de bittigi an.
    gecilmi$ gitmi$tir cizgi de mizgi de, ama artik ne onemi vardir ki ? hayal de kalan bir gulumseme, bir kucuk ses, bir koku goturur getirir bazen sizi bu cizginin bir zamanlar durdugu yere. sonmu$ bir ate$in izlerini gosterir, kullerinin uzerinde ruzgarlarin estigi...
  • aylarınızı adamaya, onca ağlamaya değmeyecek bir kişi olduğunu biraz geç farkettiğiniz an bu tehlikeli çizgide seyre başlanmıştır
    bu noktada aşk geçmişten kalan bir külfettir sadece
    değişiklikten korkanların boşveremediği bir sorumluluktur
  • (bkz: kuyruk acisi)
hesabın var mı? giriş yap