• din bezirganları, yalancılar, haysiyet yoksunları ve takiyyeciler ile ilgili başlıkları islam'la ilgili şeylere saldırı sanmaktan kaynaklanan bir tanımadır.

    edit: ah trajedi ah, terki sözlük eyleyip başıma bıraktın başlığını.
  • islam olup islami zerre kadar tanimayan, islam kulturu acinacak durumda olan, tum bildikleri kulaktan dolma kissalardan ibaret insanlarin saldiri olarak nitelendirebilecegi; sadece bu durumu kullanarak kendilerine hayal perdesinde bir dunya yaratmi$ ve ba$ka insanlara da cilgin gibi kendi ya$am bicimlerini empoze etmeye cali$an ki$ilerin oldukca rahatsizlik duydugu ba$lik bicimini tanimaktir.
  • yerine göre 100 metreden daha az tanınma mesafesine sahip başlıklardır. şöyle ki; arasıra hava pusludur 50 metreden tanınmaz, hava açılır 200 metreye çıkar. gözlerlede alakalıdır efendim bu tanıma, gözlükleri markalı olanlar pek tanımasada az biraz katarak bağlamış gözler tanır bu başlıkları. borsa işlerini görenler daha iyi tanırlar bu başlıkları. kampüs koridorlarından ve bar kapılarından pek secilmese de üsküdar taraflarından hava açılınca iyi görünür. en güzel aya yorgi den ve samatyadan seçilir dense de inanmayınız efendim. en iyi seçildiği yer belki adalet kulesidir belki süleymaniye minaresi. eğer isterseniz ucundan kenarından bir irfan gözlüğü edinirseniz ozaman daha iyi görünür. ancak dikkat etmek gerekir ki bu gözlüklerinde asıllarına çok benzeyen hell co. taklitleride vardır. *
    ha birde unutmadan bunun
    avasas başlıklarını 100 fersahtan tanımak, avasas başlıklarını 100 arşından tanımak gibi türevleride mevcuttur.
  • eleştirilen konuları birebir aynılarının eleştirdiği kesimin karşısında görülebilecek olanların da yaşadığını unutarak, bezirganların takiyyecilerin sadece birkısım insanlar olduğunu varsayarak, üstüne bir de saldırgan ve haşin bir tavır takınarak, kendinin dünyanın en harikulade işini yaptığını düşünüp hergün tekzip yayımlamaktan bıkmamış gazetelerin kupürlerini sözlüğe en muhteşem başlık formatında taşıyıp bu üslubunun rencide edici olduğu söylendiğinde "ben harika bi iş yapıyorum" tavrını sürdürmeye devam eden başlıkları ve entryleri ve onların sahibini yüz metreden farkedebilmektir.

    yazılan her entryi kendisine özelden atılmış mesaj olarak telakki eden kişiye selam ederim ayrıca.
  • kendisini bir yargılama içinde görmediğinden ve dahi yargılanacak bir şeyi de olmadığından savunma yapması sözkonusu olmayan bir kişinin başlıklarını tanımaktır. yargılandığını ve savunma yaptığını sananları ise allah'a havale eder. hele hele #10011262 gibi şaheserleri yazanlar tarafından sevilmek değil sevilmemek kendisi için onurdur.

    ps: bu arada liste güzel olmuş. gerçekten ben bir liste yapmayı düşünmüştüm; gerek kalmadı.
hesabın var mı? giriş yap