• ferhan sensoy un otobiyografisinin ucuncu cildi olacak kitabin adi. ilki kalemimin sapını gulle donattim idi. ikincisi ise zamandan zaman çalardık olacakmis.

    kaynak: cumhuriyet haftasonu 1 mart 2008

    düzeltme: haberde öyle denmiş fakat yıl oldu 2012 serinin ikinci kitabı başkaldıran kurşun kalem olarak çıktı. belki isimleri değişmiştir, belki de yepisyeni başka isimler düşünmüştür kitabına usta.
  • ferhan şensoy'un özgeçmişsel romanı kalemimin sapini gülle donattim'ın ikinci cildi başkaldiran kurşunkalem yayımlandı. bu hafta kitapçılarda!

    (bkz: ortaoyuncular)
  • kitapçılara geldiği gün satın alıp birkaç gün içinde okuyacağım kitap.

    yıllardır çıkmasını bekliyordum.

    sonunda çıkmasına sadece günler kaldı.
  • gaza gelip, kitapçılara ne zaman geleceğini sorduğum kitap. hatta okuyucu bilgisayarlarından bile tarattım; ama henüz ortada bir tarih yok. olsun, bir kaç güne raflarda olur diye tahmin ediyorum.
  • almak ve okumak için sabırsızlandığım kitaptır. bu ara eskiden okuduğum kitaplarını tekrar okuyordum.

    çocuk gibi sevindim, abartısı yok.

    an itibariyle web üzerinde d&r ve idefix'te görmedim fakat kitapyurdu'nun sitesinde gözükmektedir.

    edit: sonra sonra d&r'dan sipariş verilmiştir. haftasonu çok fena okurum.
  • an itibarıyla elimde olan kitaptır. kendisinin, turgut uyar'ın doğum gününde raflardaki yeri alması ise pek güzel bir tesadüftür.
  • robinson crusoe'un* vitrininde şöyle karşı kaldırımdan geçip giderken görüp, kendi kendime "oha çıkmış mı yoksa yoksa..." nidasıyla koşup aldığım ve bitmesin diye yavaş yavaş okuduğum kitap.

    bu geceyi uzun edecek kitap...
  • internet üzerinden alıp geliş tarihini bir bilinmeze sürüklemeyeceğim kitap. yarın sabah ilk iş; bu kitabı almak, keyfini çıkara çıkara okumak. mis!
  • kitabın ilk bölümlerinde üstadın paylaştığı ve özdemir asaf'a ait olduğunu söylediği şiir, farklı bir şaire ait görünüyor. en azından google ve ekşi sözlüğün yalancısıyım. tam olarak anlamasamda umarım bu konuda bir açıklama yapılır. bunun dışında kitap muhteşem!! ellerine, kalemine, yüreğine, aklına sağlık ferhan hoca...

    not: şiir için (bkz: bekar)
  • çok uzun zaman bekledim ben bu kitap yayımlansın diye. bugün kitapçıda gördüm, aldım. ama bi sorun var, bitirmeye kıyamam ki ben bu kitabı...

    edit: kıyıyormuşum. üç günde bitti kitap; ismet abla, turgut baba falan derken nasıl oldu anlamadım. çok çok uzuun trenlerdir, gaskonya'dan geçerler ağbicim. ayrıca bızzzt ve dırrt ağbicim. saygılar.
hesabın var mı? giriş yap