• laiklik ve cumhuriyet düşmanı taverna çocuklarını rahatsız etmiştir.
    köşede kudurun köşede.
  • beyin özürlüleri ortaya çıkarmış sözdür. adam orada gayri yasal ve gayri hukuki hatta demokrasiye aykırı başkanlık sistemini demokratik yollarla getirilemeyeceğini söyledi. akp'nin de kan dökmekten çekinmeyeceğini belirtiyor. konuşmayı iyi dinleyin.

    kemal kılıçdaroğlu'nu, memleketin ve geniş halk yığınlarının "liderlik" açısından beklentilerini karşılamadığı eleştirebilirsiniz. ancak adam doğru konuşuyor. 7 haziran seçimlerinden sonra akp'nin ülkeyi kan gölüne çevirdiğini hatırlayın ya da "görün".

    adam başkanlık için karısını bile satar, karşılığında da "ne verdiysek verdik işi bitirdik mi sen ona bak" diye açıklama yapar.
  • ne çocukları belli olmayanları kudurtan söz..ulan altına yattıkların zaten senelerdir bu ülkenin kanına giriyor başkanlık uğruna ses yok bir gerçeği haykırınca birileri hemen anır..jöh-pöh'le mi tehdit edeceksiniz şimdi de milleti it..not:ilk defa bu kadar küfürlü bir entry girdim herkesten özür dilerim..
  • ne diyem, mahmut mu diyem? şakir! repliğini akla getiren demeç...
  • tarih bilmeyenler için

    --- spoiler ---
    atatürk türkiyeyi ayaklanma sonucunda kurdu
    --- spoiler ---

    adamın dediği bizi öldürmeden başkanlığı getiremezsin. ama bu halk böyle uyuduktan sonra hanedanlık bile kurar
  • dökecek kanı olmayanları rahatsız eden beyandır.

    (bkz: kansızlar)
  • okuduğunu anlamayanı geçtim, izlediğini anlamayan süperzekaları göstermiş konuşmadır.
    ulan bak bi bak adam nediyor. hemen üstüne atlama. adamın dediği ne bi dinle bakalım!!! senin o başlığı açtığını şeyi mi diyor!!!
  • doğru bir açıklamadır.

    temmuz 2015 yılından beri dökülen her damla kan başkanlık sistemimin hayata geçirilmesi için gidilen politika değişikliğinin sonucudur.

    zaten kan dökülüyor hatta sedat peker'in dediği gibi oluk oluk kan akıyor.

    sadece garibanların, masumların kanı dökülüyor başkan olmak isteyen zatın ve onun rantçı çevresinin keyfi yerinde.
  • haberi okuyup bu şekilde başlık açabilen şahsiyetli ve şerefli! yazarlar bu memlekette barındıkça bu uzun bizi daha çok siker. allah belanızı versin ve tez zamanda memleket bu cehaletten ve arsızlıktan kurtulsun
hesabın var mı? giriş yap