• (bkz: #41274387) levelcap reyizden aldığım bilgilerle girmiştim bunu.

    yine levelcap reyizden ince bilgiler için

    bu oyun yine frostbite 3 veya üstü bir motor ile reyizin söylediğine göre cod tabanlı adamlar tarafından yapılacaksa inanılmaz bir single player ile karşı karşıya kalabiliriz. dice abimiz de bu arada adam akıllı bir bf5 için uzun süre rahat rahat çalışabilir. zira bir release fiyaskosu daha kaldıramaz artık bu fanlar...

    edit: öncelikle okulu uzattığım şu dönemde böyle gereksiz bir oyun çıkardığı için yapımcılara teşekkür ediyorum. beta'yı oynadım ve zerre tatmin olmadım. hatta oynamak isteyen ve betayı kaçıranlar varsa verebilirim, 4-5 gün daha oynayabilirsiniz. bf4'ün çıkacak olan son iki dlc'si için daha çok heyecanlıyım ve kesinlikle 69$ vermem bu oyuna. seneye oyun hayatıma fifa 15 , bf4 ikilisi ile devam edeceğim. herkese hayırlı işler...

    2. açık beta editi: tükürdüğümü yalıyorum arkadaşlar. oyun oynamanın amacı nedir ? keyif almak, eğlenmek ? son derece eğlenceli bir "oyun" olmuş ve ilk betadaki kadar germedi makinamı. akıyor oyun kaymak gibi, tertemiz. yeni bir soluk arıyorsanız ve paranız varsa her türlü alın derim. bende tak diye verecek 70 avro yok fekat playstore sağolsun. battlefield 4 dev bir oyun. her türlü oynanır 2017*ye kadar. 4'ten daha iyi bir battlefield için gereken süre bence bu zaten. premium takvimi de uzadı, en az bir dlc daha gelecek. neyse demem o ki bu nasıl bf lan diye zırıldayanlara bakmayın eğlenceli bir oyun ile güzel vakit geçirmek istiyorsanız yapıştırın.
  • ak-47'nin silah listesinde en başta olduğu yeni battlefield oyunu.şimdiden heyecanlandırmıştır.onu bunu bilmem.
  • söylentilere göre polislerle hırsızlar arasında geçecek ve oyun bu sefer dice tarafından değil dead space serisinin yapımcısı visceral games tarafından yapılıyor. dice tabi ki yoğun destek veriyordur ama şu ana kadar hiçbir multiplayer deneyimi olmayan visceral games nası bi iş ortaya çıkaracak bakalım. buna karşılık visceral' ın da singleplayer konusunda dice' dan çok daha iyi ve tecrübeli olduğu düşünülürse en azından serideki en iyi singleplayer modu bu oyunda olabilir.

    bunların hepsi ihtimal tabi. kesin bilgiler ortaya çıkınca daha net görülebilir tablo.

    oyunun açılan resmi sitesi: http://www.battlefield.com/hardline

    detaylı bilgi ve söylentiler için : http://www.neogaf.com/…orum/showthread.php?t=825964
  • uzunca ve güzel bi oyuniçi videosu yayınlamışlar: https://www.youtube.com/watch?v=0whmca1fbwe&hd=1

    battlefield kalkıp call of duty ve payday ile birleşirse ne olur sorusuna cevap niteliğinde bi oyun gibi gözüküyor. bana baya bi tatmin edici geldi. özellikle singleplayer konusunda visceral games' den güzel bi iş çıkarmasını bekliyorum. infamous second son' daki delsin rowe' un abisini birebir koymuş olmaları biraz garip geldi ama karakterleri gayet güzel tasarlamışlar. ayrıca gta 5' ten de büyük ölçüde etkilenildiği görülüyor. oyundaki renk paleti ve sanat tasarımı çok benziyor gta 5' e. hatta bu yayınlanan trailer' daki anlatım tarzı bile gta 5' in trailer' larının birebir aynısı. dice bi taraftan yeni nesil battlefield 5 için uğraşırken arayı soğutmamak için çıkarılan idarelik bir oyun bu tabi ama yine de kalite standartı olarak da belli bi seviyenin altında olmayacak gibi duruyor.
  • rainbow six ve swat serilerinin uzunca bir ara vermesinden beri böyle bir oyuna ihtiyaç vardı. inşallah ghost recon tarzı aksiyon-fps değil, direk rainbow six-swat tarzı taktik fps olur.
  • değişikliğe giderek işin içine özel polisleri ve pro suçluları eklemişler. sloganları da : the war on crime..

    başta polis işine soğuk baksam da şu video'da gösterilen oyun modları şimdiden ilgimi çekti :

    http://www.youtube.com/watch?v=iu1i_supvc8
  • bf4'ün makyajlı halini bize kitleyecekleri açıkça görülen oyun. bıçak yerine cop koy oldu sana polis. bf4 rezaletinden sonra benden öyle kolay kolay para alamazlar. arma 3'e devam.
  • ea games'ten böyle bir şeyi pek beklemesem de şu sıralar tüm dünyayı kasıp kavuran espor çılgınlığından "biraz da biz faydalanalım gençler" diyerek oyunu acaba f2p yaparlar mı diyorum. çünkü oyun direk takım oyununa yönelik olacak bu da espor fikrini ateşlendiriyor.
  • birfincankahvedahaisteyenadam ile closed betasını indirmekte olduğumuz oyundur.
  • videolardan gördüğüm kadarıyla suç işleme ve kanunu uygulama gibi konuları pek işleyememiş oyun.

    olmamış gibi.

    f2p olursa değişir.
hesabın var mı? giriş yap