• karakter sınırından dolayi kisaltilmistir.

    18:00 ve 22:00 saatleri arasında çarşı izni verilmesi.

    çoğumuz hayata adapte olmuş çalışan insanlarız ve haftanın her günü olmasa da bazı günlerinde iş çıkışı yiyip-icip eğleniriz. bu durum göz önüne alınırsa 21 gün bu alışkanlıkların bırakılması pek mümkün değil. insanların buna zorlanması mutsuzluk getirecektir. ilgili saatler arasında stres atmak kafa dağıtmak için bizlere bir kolaylık sağlanması gerekmektedir.

    durum trolluk vb. bir durum değildir, isteğim gayet insanidir. hayatımın hiçbir evresinde 1 hafta bile şunu yapacaksın surda yatıp surda kalkacaksın diye zorlanmadim. askerligim ise yedek subay olarak çıktı gidersem subay sınıfında memur gibi olacak ancak onun da er gibi eğitim süreci var.

    edit: o kadar boş yapan olmuş ki hepsine cevap verelim.

    ben bu yaşıma kadar bu ülkeye ve toplumuna her zaman saygılı ve faydalı olma çabası içerisinde oldum. kamuya veya bireye hiçbir zaman zarar vermedim, kanunları cignemedim vergimi verdim insanca yaşamak için uğraştım.

    eğer benim orada bahsettiğim istek topluma ve ülkeye en ufak zararı varsa zaten istemem. bireyin mutluluğu her açıdan performansini artiracaktir.

    zor şartları göstermeniz hiçbir anlam ifade etmiyor, ne zaman daha iyiye ulaşmaya cabalasak hep aynı şeylerle mı karşımıza çıkacaksınız? dedem 4 yıl askerlik yapmış babam 18 ay benim de 4 yıl mı yapmam gerekiyor?

    hadi dedelerimizin yolundan gidelim inanılmaz zor şartlarda 4 yıl yapalım o zaman.

    bu durum hayatın her yerinde böyle isyerinizde kosullarinizin iyilestirmesine dair bir talepte bulundugunuzda size x yerde 15 saat çalışıyorlar denilse hoş mu olur?
  • herhalde canım. mesaiden sonra bir kaç drink almak her askerin hakkı. ne öyle silah falan bütün gün banal banal şeyler.
  • para verip ağlamayın tayfası burada, şimdi askerliği bedelli yapan karısını nasıl koruyacak tayfasıda gelir oooh oh bi güzel tartışırız seviye arşa değer

    edit: daha yazmadan gelmiş aq. hazır mısınız hanımlar bedelliler daha taşaklı oluyolarmış
  • yoh lan, cimartesi günneri gece onihiden zabahleyin beşbuçuh altı gibün ossun da gılablara barlara gedüp eylenün loaa ajsfsh amuhğa goyyüm !

    tanım: yav he he denilesi başlık, öneri, güneri, civaoğlu, faraday....
  • başlıkta 22, giride 24 ortalama 23 olarak verelim.

    oldu olacak sabah ictimasini karamel machiato olmadan yaptirmasinlar

    kahvaltı çok zayıf omlet ve menemen seçenekleri yok

    öğle ve akşam yemeklerinde vegan berkecan'a göre yemekler de çıkmalı. her öğün et-tavuk-balik-sebze çeşitleri olmalı
  • bedelli askerlikle evliliğin ne alakası var aq dedirten sığırları gördüğümüz başlık olmuş. ayrıca çarşı izni ne aq bizde bedelli yapıcaz da böyle saçma birşeyi de ilk defa görüyorum.
  • bedelli askerlik için paketler olsun.
    -bedelli elegance 15k 21 gün izinsiz olsun.
    -bedelli lüx 17k 21 gün pazarlar boş gün.
    -bedelli lüx pro 19k 21 gün cts 17:00 sonrasında başlayacak şekilde pazarlar boş gün.
    -bedelli elite 25k 21 gün pazarlar boş gün. hafta içi 17:00 ile 08:00 arası izin.

    tabi bunun yanında clima cool kamuflaj +2k, goratex bot +1k, single room w king size bed +7k, eğlence paketi(akıllı telefon kullanım hakkı, sınırsız wifi, bilardo, vs) +7k gibi.

    herkes bedellisini kendi şekillendirsin. kaç paraysa versin.

    madem sosyal bir eşitsizlikten bahsediyoruz ben niye zenginin fakiriyle aynı olanaklarda bedelli oliyim? ben zenginin zengini olmalıyım.gerekirse sabah sporları için kendi ptımı yemekler için kendi aşçımı götürüm. kaç paraysa onların bedelini de bedellerim.

    kaç para ulan sosyal adaletsizlik?
hesabın var mı? giriş yap