• kickstarterla para toplayıp daha kaliteli bir şekilde dizi haline getirilen animasyon. iki bölüm cartoon hangover'da yayınlandı bile:

    ep1 food
    ep2 farmer

    bee'nin şapşallıklarına doyamıyorum resmen. çizgi filmin yaratıcısı, aynı zamanda adventure time storyboard sanatçılarından biri olan ve fionna and cake karakterlerinin sorumlusu natasha allegri. yolda görsem sarılırım öyle bir şey.

    --- spoiler ---

    "why can't i ever dream of food?"

    --- spoiler ---
  • ilk bölüm bir cartoon hangover efsanesidir.

    puppycat'in mutlu sonla bitmeyen hikayesine ve bee'nin uyum yeteneğine hayran olmuştum.
  • cartoon hangover'dan harika bir çizgi dizi.

    adventure time'dan kalan boşluğu idareten doldursun diye başlayıp, silip süpürdük. şu ana kadar hepi topu 65 dakika eden 10 bölüm var, ancak biraz zamana yayarsanız insanın aklında büyüyüveriyor. bu sene gelecek yeni sezonu merakla bekliyoruz.
  • ilk sezonu harikayken ikinci sezonu renk cümbüşü dışında isteneni verememiştir.

    ilk sezonda hikâye bee, puppycat, deckard, cass, cardamon ve tempbot'la sınırlıyken ikinci sezonda ilk sezonun önemli karakterlerinden biri olan deckard'ı def edip deckard ve cass'in uyuz ötesi ailesini konu alarak hikâyeyi heba etmişlerdir.

    karakterlerin durduk yere birbirini dövmesi, birbirine saldırması komik desen değil, ilgi çekici desen değil tamamen süre dolsun diye uydurulmuş saçmasapan sahneler.

    ilk sezonu dolu dolu hatırlıyorum. ikinci sezon bölümlerini de üst üste izlememe rağmen toplasan 1-2 bölüm aklımda kalmıştır. hikâye yok çünkü. paso mekan ve obje çizmişler, elle tutulur bir kurgu yok, sahneler arası bağlantı yok. 3. sezon zor çıkar.
  • ılk bölümüne baktım da hiç keyifli değil ya. o tatlı cizimlerden minnoş bir şey çıkacak sanıyordum. yetişkinlere mi hitap ediyor, o saçma espriler sahneler ne? şemsiye ile yanlışlıkla birisine vurmak komik mi? neden tatlı nahif bir iş yapmamışlar çizim tarzı ona çok uygundu. hilda ya da over the garden wall tarzı bir şey olacak sanmistim ters köşe oldum ciddili. bee'nin çatlak ve kulak tırmalayan sesi de ne öyle ve niye çocuk gibi gözüküyor? çizimlere yazık.
hesabın var mı? giriş yap