• nick altı alakasız troller tarafından işgal edilen yazar. isnat ettiğini ispat edemeyen müfteriler doldu ortalık.
  • epey evvelinde; öğrenciliğimde, maddiyatının son derece düzgün olduğuna dair girdiği bir entry'e istinaden burs istediğimde, tereddütsüz banka hesap numaramı istemiş yazardır. o gün bu gündür tek kelam etmedik ama koca yürekliliğine bizzat kefilim. umarım kriz onu vurmuyordur, umarım toplum ekseriyeti onun merhametine erişir

    not: hayır bende adamın telefon numarası yok ve ben şu an yeni mezun işsizim burs veremem. ayrıca ben ondan burs almadım. bir (bkz: çölyak) hastası olarak gıdalarımı alamayacak duruma düşersem yardım isteyebilir miyim diye sorduğumda (fazlasıyla geçerli bir sebepti nazarında) iban istemişti. ne ben o duruma düştüm gerek kaldı, ne de o para gönderdi. yani benim size adamla ilgili bilgi verecek done yok. bana mesaj atmayın. hatta adama da atıp bıktırmayın.
  • bir entry de anlattığı olaydan sonra tanıdığım insan olduğunu anladım. kendisi de kabul etti. bu varya bu adamın dibi hatta dipçiğidir.

    beyefendi, mütevazi, paylaşımcı bir insandır. adamlığının zekatı bile 20 kişiyi adamım diye gezdirir. sokakta genelde eski bir pantolon tişörtle görürsünüz, ama bir önceki gün belki bir vakko takım elbisesi parasını bir sevdiğine veya ihtiyacı olana vermiştir.

    yukarıda ypg övüyor falan denilerek heval meval olduğu ima edilmiş ama alakası yoktur. çok fazla okur iyi entelektüel oldukça zeki bir insandır. memlekette çok az olan inovatif iş yapan bir ticaret adamıdır.

    uzun lafın kısası iyi ki tanıdığım ve gene iyi ki sözlüğe yazan adamdır.
  • şu dünyada tanıdığım gerek kültür, gerek zeka, gerekse ahlak bakımından nadide insanlardan birisidir. badim sezorap'ın entarisinde gördüm, aradım benimde aklıma gelen ilk kişi olduğunu öğrendim. paylaşmaktan çekinmez. cesur bir adamdır. iş hayatında şu işi yapalım dese, önüne gözü kapalı on milyonlarca lira yığabilecek insanlar var.

    bir notta sözlük kızlarına düşeyim, kendisi bekardır. zeki, kültürlü, beyefendi, zengin bir adamdır. acayip güzel yemek yapar. ha biraz paspal ve dağınık bir tiptir ama bunu dert etmezseniz bir erkek olarak derim ki arayıp da bulamayacağınız cinsten bir adamdır. kaçırmayın derim. sonrasında bu kardeşinizden hayır dualarınızı esirgemezsiniz.
  • pkk’lı veya provokatör olmayan işinde gücünde bir yazar. şurda hakkında atıp tutan ahlaksız ve sözde milliyetçilerin yedi sülalesinden daha fazla ülkeme katkı sunarım vergimi öderim. insanlara faydalı olmaya çalışırım.

    çeşitli olayları manipülatif medya yayınlarından gelen enformasyon yerine başka bir gözle bakar analiz ederim. analizlerimdeki haklılık ve haksızlığımı tarih yargılar, düşük iq’lu üç kuruşluk troller değil. eleştirisi olan, savunacak fikri olanı önce dm’ye fikir testisine bekler, gidip başlık altına iftira atmaya değil.
hesabın var mı? giriş yap