• değişik çiçek aranjmanlarıyla ön plana çıkıp diğerlerin bir tık üstünde olan çiçek gönderim şeysi, yalnız gönderim yapmak için bir ton düşünüp çiçeği seçtikten sonra gönderim yeri olarak sancaktepe'yi görmememle hayal kırıklığına uğramam arasında 5 sn ya var ya yok o derece, bak bu güzel
  • tum duzenlemeleri farkli ve kaliteli gorunen, ozenle calisildigi cok belli olan online cicek gonderim sitesi/firmasi. detay sever sahsimi, ciceklere ragmen, en cok muhurlu kartlari etkiledi.
  • öğretmenler günü vesilesiyle tanıştım kendileriyle. sorunsuz güzel bir ilişkimiz oldu. web sitelerindeki tükendi yazan ürünleri de tekrar sitelerine eklerlerse ilerleyen zamanlarda güzel ilişkilerimiz devam edebilir.*
  • 2-3 ay önce ofisteki arkadaşa bi çiçekleri geldi. hatta zamanında bu gelen çiçeğin aynısını bende hediye etmeyi düşünmüştüm ordan biliyorum. böyle ince uzun bir sapı, tepesinde çiçek bombesi olan kare vazolu bişey. karahindiba'nın büyükçesi diyebiliriz. şimdi sitelerine baktım yok. iyi ki de yok. böyle bir kötü koku olamaz. hani ıslak kalmış çamaşır kokusu olur ya. aynen öyle kokuyordu. rica ettik götür dedik de götürdü anca kurtulduk. sonra düşündüm de tutup sevdiğimize yollasaydık bu çiçeği ne olacaktı? heves ediyorsun güzel bir çiçek olsun diyorsun eşek yüküyle para bayılıyorsun ama gelen çiçeğin kokusu yanında durulacak gibi değil. nezaketinden diyemez de kötü kokuyor bu diye. saçma bir durum yani.
  • fabrikasyon ayarında gelen ve görselleriyle pek uyuşmayan çiçeksepeti ürünlerine güzel bir alternatif olarak tercih edilebilecek güzel marka.
  • enfes çiçek sunumları hazırlayan, ezbere bildiğimiz çiçekçilerle hemen hemen aynı fiyata harika çiçekler derleyen site. ezberleri bozun.
    şirket olarak, gönderdiğimiz iş partnerimizin "eşim bile bana böyle güzel, böyle otantik çiçek göndermedi, bayıldım". deme sebebi olmuştur. mutlu olsun insanlar işte. ne güzel.
  • tüm tasarımlarına kafa yorulduğu belli, çiçeklerin konulduğu kapların bile özenle seçildiği şık aranjmanlar sunan bir site. sipariş verirken resimde gördüğün neyse, gerçekten onu gönderiyorlar taze taze. benim açımdan şimdiye kadarki sipariş memnuniyet oranı gerçekten başarılı. tabi kalite farkı fiyata da doğal olarak yansıyor maalesef. ama karşılığını veriyorlar diyebilirim.
    ayrıca sanırım çiçeklerin sezonuna göre zaman zaman vitrinin belli kısımlarını güncelliyorlar. şimdilik sadece istanbul'un belli bölgelerine teslimat yapmaları can sıkıcı. bu ağı ileride genişletirler inşallah.
  • bilindik çiçek sipariş sitelerinin şak diye önüne geçen canım ciğerim site. özneller, hızlılar, adresi bulamayınca aradıklarında da aşırı kibarlar. umarım hitap ettikleri semtleri çoğaltırlar ve daha önemlisi de bu sırada kalitelerini, inceliklerini korumaları. hep aynı stil çiçek göndermekten bıktığımız sırada ilaç gibi geldi.
    ha, pahalı mı, pahalı. ama şimdilik özgünlüklerine verip ooeehh demiyoruz.
  • mailinglerini neredeyse sabirsizlikla bekledigim firma. acip okuyorum, her seferinde yuzumde bir gulumseme birakiyor ara ara kahkaha bile attiriyorlar. yazanin ellerine saglik.
  • ciceksepeti.com özensizliği ile kıyaslanamayacak kadar iyi çalışan online çiçekçi. düzenlemeleri de standartların çok üzerinde.
hesabın var mı? giriş yap