• altın portakal'da hint sineması başlığında en cok beklediğim film, sebep artık iyi ya da kotu kararı vereceğim; "anurag kashyap"
  • 2013 yapımı, mesaj gönderme kaygısıyla çekilmiş, klasik hint filmi hikaye anlatımının dışına çıkarak konuların işlendiği vasat film. izlemeseniz de olur.

    dördüncü hikayeyi beğendim, diğerlerini beğenmedim. filmin sonundaki nostaljik klip izleyeni mutlu edebilir.

    --- spoiler ---
    ilk hikaye, gey birinin arkadaş olduğu kadının kocasını ayartarak kadına iyilik yapmasını anlatıyor. sığ bir konu vasat bir şekilde anlatılıyor.

    ikinci hikayede nawazuddin siddiqui oynuyor. hikayede kapoor ailesine aleni bir şekilde laf sokuluyor. kapoor ailesinin ne olduğunu hint filmi izleyenler bilir. bilmeyen de tıklayıp öğrenebilir.

    üçüncü hikaye, crossdresser bir çocuğun hikayesi. yardımcı rolde katrina kaif oynuyor. sinemada salonu sahresinde oynayan filmde ise akshay kumar kısa süreliğine görünüyor. hikaye çok havada seyrediyor. mesela eksik 250 rupiyi tamamlamak için kısa sürede bilet satmak, sahne hazırlayıp seyirci toplamak mümkün değil.

    dördüncü hikaye, ölüm döşeğindeki babasının vasiyetini yerine getirmek için amitabh bachchan'a ulaşmaya çalışan bir genci anlatıyor.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap