• onumuzdeki sezona vfb stuttgart formasiyla baslayacak olan, 20 yasindaki hirvat sol bek.

    dunyanin en iyi altyapilarindan birinin* urunu olan oyuncu, yuksek hizi ve oldukca fazla ofansif yetenegiyle, modern bek tanimina uygun.
  • sezona müthiş başladı. sakatlanmazsa önümüzdeki yaza büyük bir transfer yapar.
  • bugün beşiktaş’a yazıldı.rıdvan için sosa+para teklif etmiş almanlar diye.

    izleme fırsatım olmuştu benim. çok beğenirim kendisini. uzun sol boylu sol beklerden ama tosic gibi sol stopere evrilemez. hücumcu bir yapısı var ve baya baya driblingçi bi çocuktu ben izlediğimde. hani sol açık olma ihtimali daha yüksek*.

    keşke gerçekleşse bu transfer ama sanmıyorum. zaten ben izlediğimde baya iyi oynamıştı niye bıraksınlar anlamadım. 22 yaşındaki topçuya ciddi yatırım (6 milyon euro) yaptıktan sonra biraz daha beklerler diye düşünüyorum. hırvat bu arada çocuk. sol bekleri dandik olduğundan ileride milli takımda banko oynayacağına eminim. olursa bizim ağlak ve zırlak yönetimden beklemediğim bi transfer hamlesi ve vizyonu olur, hayırlısı bakalım.
  • önümüzdeki yıllarda bir fenomen haline geleceğini düşündüğüm underrated ve karizmatik 23 yaşındaki sol bek.

    bir sol bekten isteyebileceğiniz her şeyi ve daha fazlasını sunuyor, inanılmaz bir enerji ve müthiş ortaları ise ekstra. yaptığı ortaları en son david beckham yapabiliyordu, o kadarını söyleyebilirim. anlayacağınız üzere izlemekten en keyif aldığım faal futbolculardan biri. umarım bir iki sene içinde daha büyük hocalarla büyük kulüplerden birinde gelişmeye devam eder.
  • stuttgart takımında top koşturan ve 3-4-3 sisteminde sol kanat bek olarak oynayan 23 yaşındaki hırvat futbolcu. bugün spvgg greuther fürth'e karşı oynadıkları maçta 3 asist yapmıştır.

    edit: yolu süper lige düşmez artık ama keşke ahı gitmiş vahı kalmış kolasinac yerine şu adamın peşine düşseydik.
  • 24 yaşında stuttgart forması giyen hırvat sol bek. mental olarak büyük eksiklikleri var. orta pas isabetleri yetersiz.

    bu adamı ileride beşiktaş’a kakalamaya çalışan olursa fena söverim bilmiş olsun.
  • gerizekalı.
  • katar 2022’de izlediğim hırvatistan’ın en zayıf halkası. paket lastiği ile tutturulmuş, terden alna yapışan, ince, telli uzun saç kontenjanından takıma girmiş olması muhtemel.

    ayrıca sosa diye hırvat mı olur emenike.
  • gerçekten çok kötü bir oyuncu ne geride ne ileride etkili. ayağı ismail köybaşından kötü.

    kornerden gol atma şansı haricinde hiçbir katkıso olamaz.
  • bu adam milletvekili oğlu falan herhalde bu kadar kötü topçu hırvatistan milli takımında oynaması inanılmaz ne koşuyor ne adam tutuyor ne pas atıyor. an itibariyle arjantine 1 gol armağan etti.
hesabın var mı? giriş yap