• bisheyleri ozlemek ama ne ozledigini bilememek, ne yapmak istedigini bilememek, kendi kendine bisheyler yapmish olmak ichin artik sozlugu biraksam mi diye dushunmek, vazgechmek, yalniz olmak arti hep yalniz olacagini bilmek, zilinin chaldigi melodiyi unuttugu bi telefona sahip olmak, bunnari yazarken bashi agrimak bi yandan da tulum peyniri ile chokokremli ekmekle chay ichmek
  • yerçekimi nin olmadığı , vücut dengesinin ambele olduğu , sex / işeme gibi içgüdüsel durumlarım kasıntı haline geldiği her türlü ortam da bu kapsama girmektedir.
  • fiziksel olarak dushunuldugunde boshlukta isen (yok edilden yapalim sozluge uysun) boshlukta isilise orda olundugu ichin boshlugun tarafindan dolduruldugu durum, ama o zaman boshlukta olunamiyoki hichbir zamanmak.
  • hayatın insana oynadığı ilginç oyunlardan biri. nereye gideceğini, nereden geldiğini, nereye gitmek istediğini, giderken yanına kimi almak istediğini bulamama durumu. uykusuz geceler, uykulu gündüzler, kısır döngülerle dolu; ne zaman başladığı, ne zaman biteceği, neden başladığı, bitip bitmeyeceği bilinemeyen bir süreç. kronik yalnızlık dönemi.

    (bkz: empty spaces)
  • sevgiliden ayrıldıktan sonraki durum
  • garip bişi.adı ustunde ya boslukta olmak. koskocaman bir bosluktasınız ve o yuzden icinde buldugunuz duruma bir turlu isim takamıyorsunuz bosluktayım diyip geçiyorsunuz.
    hayatınızda edindiginiz butun amaclar hedefler bile yetmiyor boslugunuzu dolduramaya.ee diyorsunuz daha ne olsun bunca gerceklestirilcek hedef var neyine yetmiyor diyorsun.ordan gonul soze karisiyor,bunlarla isim olmaz git ve elle tutulur seylerle bana gel diyor, siz ama diyorsunuz benim hedeflerim var bunlar cok daha onemli oda yanıtlıyor o zaman onlar doldursun bosluklarını diyip yolun acık olsunuda ekliyor.
  • çöküntü anında ayağını basacak yer bulamamak. bazen ortada hiç bir neden olmaz, bilinç altından bir sinyal gelir ve her şey değişir. kimsenin yapabileceği birşey yoktur. olmayacak şeyler düşünür insan. atılan her adım yeni bir uçurumdur. paranoyaklığın ve komplo teorilerinin tavan yaptığı nokta aşıldığında her şey bitmemiştir. bu sefer insanın içini kemiren şey kendine karşı duyduğu şüphedir. neden böyle oldumdur. kendinde ve çevresinde değişen hiç bir şey geriye dönemez. insan bunu bile bile yaşamını irdeler. çevresinde zaman olağan akışında ilerlerken kendisi bir döngü içindedir. çıkmaya çalışırken adımını boşluğa atar ve sendeler. her adım daha çok acı vericidir. boşa atılan her adım kaybedilen bir şeyi hatırlatır. boşlukta olmak böyle birşeydir.
hesabın var mı? giriş yap