• google'a bu kızlar şaşırdı vk yazmanız sonucunda karşınıza çıkacak videonun adı. aslında videonun göremediğim kadarıyla bi adı yok ama google abi bunu gösterdiğinden, bu kızlar şaşırdı vk yazdığımızda karşımıza çıkan şey buysa videonun adı bu kızlar şaşırdı vk'dır. her neyse videoya burdan;

    nsfw-only mature- +18 ulaşabilirsiniz.

    videoyu ilginç bulacağımı düşünen bi arkadaşıma videoyu izledikten sonra yazdığım mesaj

    --- spoiler ---

    "ya esad vk videosunu şimdi izledim... abi o kız var ya dünyadaki bütün teröristlerce tecavüze uğramayı hakediyor. neden mi?? çok aşağı çok bayağı ucuz.. orospuluğun bile bi namı var... bi saygınlıkları var. kaliteli orospu olacaksan.. ona eyvallah.. kalite çünkü yani. bu kızın içimde kaybolduğu şey 250 ml. sırma maden suyu şişesi. ayak parmaklarındaki ucuz iğrenç mor'un bilmem ne tonu falan. yeşil incirden kelli memelerini kapayan sütyen çarşamba pazarından 15 tl'ye alınma. don (onun rengi de pembe tonu) 5 tl ye, mahallenin fotoğraf sütüdyolarının yanında her daim bulunan kadın iç çamaşırı dükkanından alınma ama. çift parçası 12.5 tl, sadece alt alırsan 5. çünkü sütyen her zaman daha pahalıdır."
    --- spoiler ---

    yapmayın lan çocuk falan, rica ediyorum. cidden, 18 sene sonra bu embesillerden bıktığı için "belki bu nesil düzgündür" düşüncesiyle körpecik kızlarınıza dadancak milyonlarca insan (olgun-yetişkin)
hesabın var mı? giriş yap