• uzun sure besiktas'ta yedek kaldiktan sonra "ben artik oynamak istiyorum" diye isyan eden akabinde goztepe,trabzonspor,goztepe transfer cizgisini izleyen kaleci.kamp donemlerde fazla yemek yemesi ile takim arkadaslarinin alaylarina maruz kalmaktadir.
  • trabzonspor forması giyerken, gs-trabzon maçında hakem mutlu çelikten (gs-göztepe maçının da hakemi) yedeklerle birlikte ısınırken kırmızı kart görerek tarihe geçen kaleci..
  • göztepe taraftarlarından öğrendiğim kadarı ile lakabı eşkiyadır bu arkadaşın. kaleci olmasına rağmen 10 numaralı formayı tekeline alması lakabının gereklerini yerine getirdiğini kanıtlamaktadır.
  • an itibari ile vestel manisaspor un kalesini korumaktadır.
  • lido sularının sahibi
  • bir kaleci olarak karşısındaki forveti baskı altına alacak kadar manidar bir soyadına sahip olmasına rağmen 29 ekim 2006 vestel manisaspor fenerbahce maci nda yediği 3 golle deivid de souza yı özgüven manyağı yaparak bizleri üzen vestel manisasporlu oyuncu...
  • enteresan bir isimdir. kalecidir. zaten başka meslek yapsa sırıtır, yakışmaz, üzerinde bol durur..
    tahminimce galatasaray yüzünden bugün adı istediği yerde değil..

    1974 doğumludur bülent ataman. doğum gününü bilmem, bilsem de kutlamam. erzurumspor'da oynadığını hatırlarım, sonrasında beşiktaş'a geldi. beşiktaş'ta işler ilk zamanlar iyi başlamıştı. ilk zamanlar derken daha lig başlamamış, takımın daha nefes açmak için dağ bayır koştugu zamanlar. takımın başında john benjamin toshack var..
    toshack yarı ispanyol sayıldığı için takımı ispanya'da satın aldığı villanın yan sokağına kadar götürmüş, dünyanın en iyi kamp tesisi burası diye kakalamış. neyse, toshack zamanı yani.
    işte daha sonra bülent'in belalısı olacak galatasaray ilk kez burada karşısına cıktı bülent'in..

    tsyd kupasında rakip galatasaray, tam galatasaray'ın gazını alıp gittiği dönemler. bülent ilk 11 başlamış maça. kupa tsyd ama galatasaray sanki şampiyonlar ligi gibi oynuyor. sahada öyle ciddi bir oyun var ki akıllara zarar.. bülent 50 dakikada 3 gol yemiş bir de üzerine kırmızı kart görüp sahayı ağlayarak terk etmek zorunda kalmıştı. o maçın 6-0'lık sonucu üzerine bir kurban gerekiyordu ve bu kurban bülent ataman olmuştu. bülent maçın gecesi fulya'da yastığa başını koymadan göztepe'ye gitti..
    göztepe günleri iyi başladı. çünkü göztepe o zaman ikinci ligde mücadelesini vermekte, bülent'te galatasaray'ın adını televizyonlar dışında duymamakta. ama gün olmuş devran her zamanki gibi dönmüştü.. yükselme grubu maçlarının akabinde göztepe süper lige çıkmıştı..
    bülent galatasaray maçına kadar ligde rahat günler gecirmiş ancak ali sami yen stadındaki galatasaray maçında huysuzlanmıştı..
    çok kötü oynayan galatasaray da lukunku'nun üç kat kötüsü christian başını yere eğmiş auta dogru koşarken bülent ataman birden christian'ın karşısına çıkarak zeytinburnu sahilde kiremit kıran karate ustaları gibi ayaklarına dalmış ve penaltıya sebep olmuştu.. penaltıdan sonra ağlamaklı olan bülent maçın 90. dakikasında göztepe'nin korneri sırasında gol atmak için galatasaray kalesine gelmiş, korneri uzaklaştıran galatasaray'ın ayhan'la bir de boş kaleye gol atmasıyla iyice çıldırmıştı.

    bülent türkiye doğrafyasını karış karış dolaşıyordu artık. içindeki laz ateşini yakmak isteyen trabzonspor öz trabzon çocuğu bülent'i kiralamıştı. arslan parçası bülent çok zaman yedek kalıyor ama her kaleci gibi bunu dert etmiyordu.
    günler böyle güzel geçerken yine ali sami yen stadyumu, yine rakip galatasaray.. bülent bu sefer yedek. trabzonspor'da herkesin içi rahat. eski açık tarafına atak yapıyordu trabzonspor, tam kale arkasında da bülent ısınıyor. her an oyuna girecekmiş gibi, aslında girmeyeceğini bilerek..
    maç 3-1 galatasaray üstünlüğü ile devam ediyor ve son 10-15 dakikaya girilmişken, daha sonraları telegol de yorumcu olacak mutlu çelik bir anda oyunu durdurdu. sahada oyuncular, tribünde bizler noluyo lan derken mutlu çelik badi badi koşup birden kırmızı kartı kale arkasına çekti. kimi top toplayıcıya çekti diyor kimi bana gösterdi galiba ulan diyor.
    saha arkasında ısınırken kırmızı kart gören isim maalesef yine bülent ataman'dı. bülent bir galatasaray maçını daha boş geçmemiş, iyice kendisini unutulmaz yapmıştı

    şu dönemi vestel manisaspor yedek kulubesinde bacaklarına örttüğü battaniye ile geçiren bülent'in yeşil sahalardaki lakabı ''eşkıya''. evli ve hiç çocuk sahibi olan bülent yarışmadan eğer istidiği para ile ayrılırsa defans oynamaya başlayacak.
  • tam nedenini bilmedigimiz agresif hareketleri nedeniyle futbol kariyerini tehlikeye sokmus olan kaleci.

    (bkz: 17 mart 2007 vestel manisaspor sakaryaspor maci)
  • atıldığı ve maçın tatil edilmesine sebep olduğu hengame öncesinde ve sonrasında rahatsız hareketlerde bulunmuştur.

    (bkz: 17 mart 2007 vestel manisaspor sakaryaspor maçı)
  • 17 mart 2007 vestel manisaspor sakaryaspor maci nda hakeme saldirmasi nedeniyle,pfdk nun 20 mac ceza verdigi kaleci.
hesabın var mı? giriş yap